Zadnji članki

4 načini, kako izboljšati otrokov imunski sistem
S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Ga bom v ponedeljek še enkrat ponovila da se prepričan. Bila bi full vesela če bi bila
. Ratalo pa je v 1. krogu-če je ?
APRILSKE BORKE ZA
v nove boje
- srečka nosečka
(4.krog)
(2.krog)
(12.krog)
(2.krog)
Navijačice:
APRILSKA STAVNICA:
.
odlocila sem se, da ponovim test cez dva dni, da vidim ce je res
za vzpodbudo v naslednjem krogu.
še ni, pa sem še v drugo naredila test...spet negativen...verjetno imam neredno , ker še dojim, po mojem sploh ovulacije ni blo ta mesec. Tko, da me kar modro loh obarvate.
se žal vedno manj razumeva, vedno bolj je hladen, vse je že slo preko mej, tako da sem se odločila, da bom prvič gledala zase. čeprav imam izobrazbo, nikoli se nisem hotela ustvarjati kariero, vedno je bil on na prvem mestu. Tokrat konec!! teden nazaj so mi v službi ponudili dve leti dela v tujini, danes sem se odločila da grem, gledala bom zase, zveza pa če bo ostala bo in če ne pa....
Počakaj še mal, pa če
Priporočam ti, da se ne sekiraš preveč zaradi enega moškega, kajti naše življenje je prekratko, da nam ga bi en petelin posral, saj vem da je težko, ampak čas celi rane in upam, da bo tudi tvojo. Morda, da bo le spoznal, ko te ne bo, da je narobe ravnal in se po spremenil, če pa ne ti želim veliko uspeha v tujini, morda pa te tam čaka sreča. Ampak nikdar ne pozabi na željo po