writing-img

RE: M ne pričakujemo aprila!

clock-img

16.04.2008, 07:24

clock-img

becky

pencil-img

335

ne, M ni, pa bi jo mogla dobit v soboto. moj G pa dela šele danes popoldan in zdaj me skoraj panika

clock-img

16.04.2008, 07:33

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

witto - vso srečo jutri.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

16.04.2008, 07:57

clock-img

*Mišika*

pencil-img

213

Pozdravljene!

Jst bi pa rabla pomoč, tiste ki že imate kakšnega sončka doma - koliko kg ima 1 leto star otrok? je normalen, ni debel ni spretiroma suh
To me zanima zaradi plenic, kupujem jih za eno prijateljico in bi rada kupila prav velike.  Prosim za čimprejšno pomoč!!! Hvalauser posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

clock-img

16.04.2008, 07:57

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Jutro punce!

miskajus
jeeee čestitkeuser posted image user posted image user posted image

imam
držim pesti, da je to to! Vsekakor sporoči, ko boš ponovila test.user posted image

Nea_teja_ in Toffsyuser posted image user posted image user posted image punci držim vama pesti za naslednji krog.user posted image

witto tudi tebi vso srečo, da čimprej zagledašuser posted image !user posted image user posted image user posted image

natka28 midve sva na istem... jaz je ne pričakujem danes in sem zjutraj iz firbca naredila test, pa se je pokazal jasen - user posted image Bojim se, da je za ta mesec konec in da se bo vsak čas ulila.
Navijam zate, da ti čez nekaj dni vseeno pokaže debel plusekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 08:02

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: becky

ne, M ni, pa bi jo mogla dobit v soboto. moj G pa dela šele danes popoldan in zdaj me skoraj panika

becky po moje je najbolje, da popoldne pokličeš svojo G in jo povprašaš o tem. Ampak jaz mislim, da če se ti je pokazala črtica, da si user posted image !

clock-img

16.04.2008, 08:05

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

*Mišika* moja sončica je stara že skoraj 5 let, tako da se slabo spomnimuser posted image . Ampak, če se ne motim, ima 1 leto star otrok tam okoli 8-9 kg.

clock-img

16.04.2008, 08:07

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Moj je imel pri enem letu  12 kg.

clock-img

16.04.2008, 08:10

clock-img

liam

pencil-img

373

moje M še ker ni... tud ni nič čutit da bi mela namen pridit...
tak, da sm se odločila, da če je drug tedn še ne bo, testek bo pa še vedno-, bom šla do G, in jo prosla da naredi pregled...

ojej, pa še modrostne zobe bi mogla dat slikat, da jih dam ven... zdaj pa morem čakat... al na plusek al pa na Muser posted image

clock-img

16.04.2008, 08:17

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

liam koliko ti pa zamuja?

clock-img

16.04.2008, 08:19

clock-img

liam

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

od soboteuser posted image

clock-img

16.04.2008, 08:24

clock-img

frufru

pencil-img

2857

user posted image user posted image Bravo nove nosečkeuser posted image user posted image
Kilaža 1letnika je pa zelo različna, naš je imel 11 kil (80cm), sosedov pa 9(75cm), pa sta oba približno enake debelineuser posted image

clock-img

16.04.2008, 08:49

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: liam

hmmm... poskusi še kakšen test čez nekaj dni. Držim pesti, da ti pokaže user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 08:50

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

user posted image user posted image Bravo nove nosečkeuser posted image user posted image
Kilaža 1letnika je pa zelo različna, naš je imel 11 kil (80cm), sosedov pa 9(75cm), pa sta oba približno enake debelineuser posted image

No, pol pa le nisem tako mimo udarila. Sem se že ustrašlauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 09:06

clock-img

liam

pencil-img

373

hmmm... poskusi še kakšen test čez nekaj dni. Držim pesti, da ti pokaže user posted image user posted image

saj mi drugega niti ne preostane, kajneda?user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 10:52

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

saj mi drugega niti ne preostane, kajneda?user posted image user posted image user posted image

PEJD PO TEST IN GA NAREDI - MISLIM DA VSI ČAKAMO

dežim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

16.04.2008, 10:56

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

IZVIRNO SPOROČILO: spps

aprilčice,al že vse pridno slončkate,jaz bom pa prilepla eno sliko,ki ponazarja kako moraš držat noge v luftuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne držimo v luft, ker me vse boli!!!!! Pa še slabo mi je user posted image user posted image user posted image user posted image .
Spodnji del trebuha imam napihnjen, bolijo me jajčniki, za popent - tako da mi tud user posted image user posted image user posted image  ne paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Je to tudi kakšen znak?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

16.04.2008, 12:07

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

čisto možno, ni pa nujno. najbol da počakaš izostanek user posted image  in narediš test...druge ni. lp

clock-img

16.04.2008, 12:45

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Punce, prihajam iz WC-ja in sporočam, da me lahko obarvate modrouser posted image . Saj sem vedla! Vedno točna...

Za ostale aprilske borke pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glejte, da boste nadaljevale roza revolucijo, prav?user posted image

clock-img

16.04.2008, 12:48

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

Punce, prihajam iz WC-ja in sporočam, da me lahko obarvate modrouser posted image . Saj sem vedla! Vedno točna...

Za ostale aprilske borke pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glejte, da boste nadaljevale roza revolucijo, prav?user posted image

saj bo user posted image , optimizem velja user posted image
jaz še čakam, danes se tako vleče user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

16.04.2008, 14:58

clock-img

spps

pencil-img

14046

ojla,punce!
tikkiuser posted image user posted image user posted image maja ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image vsem ,ki še čakate pa srečnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

16.04.2008, 17:12

clock-img

matejka78

pencil-img

58

tudi jaz se javljam, da me je obiskala, tako da me lahko obarvate modro.
Čestitke pa vsem user posted image
Za te, ki pa še čakate, pa držim pesti

clock-img

16.04.2008, 17:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

Jst bi pa rabla pomoč, tiste ki že imate kakšnega sončka doma - koliko kg ima 1 leto star otrok? je normalen, ni debel ni spretiroma suh

Evo lahko povem iz prve roke - naš je imel ob 1. letu 10,5kg! Kolikor pa spremljam punce majo tam od 9-11,5kg, tudi odvisno koliko so veliki.

clock-img

16.04.2008, 18:20

clock-img

Raguel

pencil-img

338

miskajus-user posted image user posted image user posted image želim ti mirnihuser posted image in zdravega otročkauser posted image
vse punce,
ki vas je obiskalauser posted image pa vabim v mesec maj,ne vem zakaj ampak meni se zdi maj tak obetaven mesec

Ve imate debato koliko naj bi tehtal 1.leto star otrok,pa se mi je utrnilo vprašanje koliko pa naj bi tehtal "30. let star otrok"-torej nekdo kot jazuser posted image user posted image ,ker mi zadnje čase malo šivi popuščajouser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

16.04.2008, 18:41

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

samo mal sm prišla navijat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na žalost mam gužvo na faxu, tako da ne morem velik klepetatuser posted image

Navijam pa pridno za vse in mislim na vasuser posted image user posted image user posted image

Pikica, teb bo ziher uspelo glih med pavzouser posted image

pridne bodte. papauser posted image

clock-img

16.04.2008, 19:19

clock-img

spps

pencil-img

14046

alora aprilčice,kako vam kaže?za mene je še preeeezgodaj ,da bi karkoli napovedovalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem