Jutro mačkice moje,zakaj ni še nobene gor?
Evo samo par šalčk
kavice pa en čaj za ****,k za vikend je bolj slaba udeležba pa je škoda kofe stran metat.Joj k da slišm taščo k je tko šparovna.
Joj ta moja nespečnost je pa res huda pa še
mi je obljubu da me dons pelje na bazen,pa od samga prčakovanja ne morem spat.No sj to mam jst vedno,upam,da ne bo
po men k pol oči zadnjo noč ne bo nč spal
.
Glede podobnosti s starši bi pa jst sam to povedala,da sm bla kot otrok ful podobna svoji sestrični,kopija ena druge,če si gledu slike zdej sm pa po samo eni mimiki obraza podobna mami drgač pa kot,da nism njihova
.Tatkotu sploh nism podobna.
Punce sm pa trenutno tako grozn zaprta,ma že četrti dan nism šla pa zlonkam enga donata pa sadja pojem da mi čez ušesa ven gleda pa še kr nč?A mislte,da je krivo k zraven še čokolado jem?
Ja kaj nej,če je pa tko dobra
Nazadnje mi je blo tko hudo,da sm vzela od mami tabletke bekunis,so kao zeliščne,pa sm tko lepo šla,sam mi je pol v četrto že mal nadležn ratal.
Pa ma katera izkušnje s temi tabletkami?K mene sam skrbi,da če bi jih redno jemala bi ta krčenje črevesja vsakodnevno lahko tud vplivalo na maternico,k v bistvu je to prisiljeno krčenje ni nč naravnga vmes.Sj zdej k sm jih vzela je blo sam en zvijanje pet minut pol je blo pa kul,zdej pa ne vem kako bi blo to vsakodnevno,še posebi,da bi mislila,da so popadki v resnic bi me pa napihval
A jajčka ste pobarvale,mi nismo zdržal pa smo jih že za večerjo uničl en plato?
Sm pa zdej srečala kolegico k se je v 22.tednu okužla s tokso pa je dala čez amnio pa je
čist zdrav ona je pa jemala ene antibiotike.Je pa rekla da se ni doma nalezla k itak nimajo mačk ampak da najbrž od neopranega sadja.Ma je rekla da je šla pač v en sadovnjak,utrgala jabolko in ga pojedla.Najbrž je blo to krivo.Pa da so ji v LJ rekl,da ženske tolk preveč komplicirajo s temi mački in zraven prestrašjo cele familije pa še svoje možeke,da je potem cel kaos in da se teh mačkov kar tko znebijo,da jih vržejo na cesto.Boge živalce.Mi mamo doma 5 mačk k letajo prosto po prešernu po kmetiji pa če glih kera pride pa se mi rukne pod noge jo tud mal počoham,sej si pol ful roke umijem.So pa štir babe pa en mačkon inta revež je najbolj scrkljan,me zagleda pa tko jamra da se ga moraš usmilt.Me je moj hecal,da bo treba zraven vozička še neki došvasat da se bo lahko zraven vozu
.Mam občutek,da bo ful ljubosumen k ne bom mela več tolk cajta zanjga.Sam k pa pomislm je pa tko da ta muc bo zunej in se mu bom lahko umaknla,druge k mate pa živalce notr bo pa bolj kriza.Sj daš povohat in to ampak s tem se to ne zaključ k bebi ostane.Pa sj če ga še kdaj na sprehod odpelješ pa pocartaš se tud hitrej prvad.
Zdej pa dost klamfanja si moram mal noge pobrit pa podvozje poštimat
,se javm zvečer če ne bom preveč zmatrana.Papa