Sorry evo čestitke . Čmrlika saj mi imamo kolo, ker smo ga našli pod stopnicami v kleti, ampak nima pa koles in sedeža. Kaj bi mi pri tem lahko pomagala policija, pa res nevem? Če ne bi našli ogrodja kolesa potem ja, ampak če pa ni gum in sedeža pa mi noben ne more najti krivca in vrniti gume .Pač bomo od zdaj naprej bolj previdni.
preberi si še enkrat, kaj smo mi vse doživeli, stisnejo ga lahko malo tega, ki ga imaš na sumu, pa bo hitro kaj izpiskal...ne vem, to je bil samo moj predlog, nam se je dostikrat obrestovalo, kr en drugega so v drek tiščali,,...
sej gume, pa sedež so pa konec koncev ukradeni, ne?= Jaz ne bi podpirala kraje, pa čeprav ti mogoče ne bo nič pomagal prijava...Policija pa za to imamo,veš ..Naj delajo...

Mogoče pa še kaj drugega bolj konkretnega rešijo zaradi ene malenkosti, ...razen, če se bojiš tega mulca zašpecat...

, pa po moje da ne, ne?