hej hej majčice!
sam na hitro, da vas mal pozdravim, pol pa naprej za faks delat!! vidim, da ste prave čveke!
naja3 zelo mi je žal za vašo izgubo. sem kar jokala, ko sem brala tvojo zgodbo! HB imaš eno malo piko že doma, da ti bo pomagala prebroditi žalost.
edinaos jst na tvojem mestu ne bi nič čakala, če do zdej ne bi blo kakšne konkretne brce, ampak bi se šla hitro pokazat v B ali P!
aurora takšni dogodki postajajo vedno bolj pogosti! na žalost!
evo, sem že pozabila, kaj naj še napišem!
aja! jana sem razmišljala, da bi šla s tabo do lj, pa imamo do dveh, treh predavanja, tako da s tem ne bo nič. nič ne obljubim, da pridem kasneje, ker ne vem kakšno bo kaj razpoloženje po 6ih urah predavanj!
tudi jst sem se konkretno zamislila ob Najini zgodbi in vam povem, da vsake toliko časa mal zatresem trebuh, da mi da
kakšen znak. sj pol se pa spomnim, da bi blo fajn, da
pustim tud mal spat, ne! ob takšnih zgodbah res vidim, da moram biti vesela, ko me tamali brca in po mehurju skače, čeprav tisti trenutek mogoče ni najbolj prijetno. je pa le znak, da je z bebiko vse ok!
pa še eno vprašanje! a se kateri delajo kakšni mozoljčki po nogah? jst sm jih zdle že kr neki opazla. taki gnojni mozoljčki se mi naredijo. sem mislila, da mi mogoče dlaka not raste, pa zgleda, da to ni to! pozna katera tak primer?
lep dan še naprej!