Halo
!
Tako, danes sem pa kot nov človek. Polna dobre volje, energije,... Danes se pa ne bom pustila, da me kaj iztiri, ne ne, pa čeprav sem dobila slabe novice po pošti, ampak danes pa mi ni za jok.
Naty: Upam, da bo tvoja
čimprej okrevala in da bodo stroški čim manjši.
TamaraJ: ne vem če je dobro, da toliko delaš. Je že res, da delo krepi človeka, ampak ti si pa preveč pridna. Pazi se.
edinaos: jaz pa ne znam skuhat pasulja, jaz sploh ne znam skuhat nič takega na žlico. Kakšne bolj komplicirane stvari znam, te ko pa so bolj enostavne, pa ne znam. Čudno, ampak res. HB da ne rabim kuhat čez teden ker mojega
ni, jaz pa jem pri moji mami.
Kateri deodorant bom vzela sabo, pa še nevem. Doma jih imam kar nekaj, tudi kristal imam, ki pa ga že dolgo nisem uporabljala, ker pač nimajo vonja, meni pa je všeč, če deo diši. Trenutno pa uporabljam Nivea Pure. Tako nežno diši.
Rabim pa en nasvet. Včeraj sem si pakirala stvari za P. Pa sem si vse tako lepo zložla v moj kozmetični kuferček, ampak je skoraj preveč nabasan, pa še nisem npr. fotoaparata dala noter. Kaj imate ve, kovček, torbo ali samo kozmetični kuferček??? Kam pa boste za dojenčka spakirale. Meni je malo čudno, te stvari v vrečko dat, za kakšno potovalko je premalo, ali bi raje dala v nahrbtnik?