Dober dan
!
Danes pa imam dopolnjenih 35T
Danes sem že ogromno naredila in sem se šele dobro usedla, trebuh me tišči, tako da imam zdaj malo pauze
Včeraj pa sem končno zavila v DM in kupila krtačko in glavniček za
, vložke Always in Vir 80, tudi zložence, čeprav bomo pa porabili za kaj drugega če ne za
, prsne blazinice, zame Palmolive za tuširanje sensitive, ki je brez vonja, ... pa še kaj bi se našlo..ampak nekaj že imam tudi jaz doma...
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Čau mačkice
jst mam pa tko slabo noč in naporen dan za sabo.
Včer me je okol pol enajstih začel na levi strani pa v nožnici špikat na par minut,pa nism hotla panike delat ampak sm se oblekla v pižamo pa moj mi je še pomagu,da sm se spravla spat.Me je pomiru,da me ni blo nč strah,še dobr da je bil doma.Morala sm mu sam še cunje prpravt zase za iz P,če naju slučajn ponoč kej presenet,drugo mam HB že prštiman.Pol sm še mal knjigo brala in šla opolnoči še na wc lulat,takrat pa katastrofa.Še oblečt se nisem mogla do konca sam bruhnla sm brez kake slabosti prej,roko sm si nastavla pred usta pa je v tistem k sm se obračala že pol mim zletel.Kopalnco sm pobruhala dobesedno v loku,moj me je slišu in prletu noter pol se je pa čist ustrašu pa skor skup padu k me je gledu kako bruham ,je reku da tko hudo pa še ni blo.Pol me je pa še dvakrat zagrabl pa sm se sklonla nad školko ampak me je tist šus potisnu naprej tko da sm bruhala še zadaj za školko.Groza čist sm bla gotova.Blo mi je pa tko bed pa sm hotla sama spucat pa mi lubi ni dovolu je sam vse popucal za mano.HB da je bil doma in mi pomagu.Čeprav mi je še dons mal nerodn pa čeprav vem,da mi nima bit za kej.Dons sm pa k cunja pa skoz mam filing da mam kepo v želodcu.Ah saj bo a ne?
Ojoj boga, upam da si danes boljše
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
sesil: jaz si bom morala hladilnik odstraniti iz vidnega polja če ne bo moja tehtnca boga
Jaz pa sem se glede hrane prav zapustila, ker sploh ne čutim lakote. Vstala sem že ob 07:00 in nič pojedla do izpred 15 minut, pa še to sem se prisilila tiste pol krofa, ker se mi enostavno ne da pripravljat hrane...ne rabim pa povedat, da sem non stop doma Če pa kam grem na pico, večerjo, kakšni RD pa jem non stop... doma pa mi nikakor ne potegne kaj preveč..
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Aurora jaz sem danes hotla lešnikove navihančke in jih v štacuni niso imeli , sem si kupila kajzarce in si 3 namazala z nutelo in hamhamham nič ni stalo. Milsim, sem tako požrešna, da sem pojedla še 3 banane, ki juh drugače sploh ne jem. Pa krompirjeva juha se mi je blazno dobra zdela in seem zmazala 2 zvrhana krožnika s kruhom. Da o ostalih požtijah sploh ne govorim. Nimama nobene ideje kako se ustavit?????
Imam par idej:
1. ne kupuj kajzarc, ampak raje črn kruh
2. nutello naj ti mož skrije
3. kuhaj manjše porcije krompirjeve juhe, da pride za vsakega 1 krožnik...no, zate malo manj
Edinaos, ne se sekirat zaradi take kolegice, .. ti naredi tako kot je tebi prav..ona pa nja gleda za svojimi fanti...
Lepo prosim punce, jaz sem malo za luno, ampak
kaj pomeni okrajšava HB???
čmrlika

za tretjo zvezdico!
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Aja pa me zanima če je še kakšna ki še nima nič oprano in prištimano? Ker sedaj imam pa že kar slabo vest... ampak men se res zdi še prekmalu... imam še 44 dni... ma to je mesec in pol...
Jaz sem ena takih pa imam do konca le še 5 tednov.
Katina... le da je z otročkom vse ok in da se rodi zdrav...

Ti bodo že drugi prištimali stvari, če ti ne moreš...ali pa boš potem sproti po porodu.... in ne razmišljaj, da se lahko zgodi kaj takega kot Naji... misli pozitivno
Zanima me, zakaj pa si šla na pregled za krčne žile, če nimaš vidnih? Jih imate v družini? Moje so kar vidne, pa nisem še šla, pa vem, da mi ne uidejo, glede na to, da jih imajo vsi v družini.
Aurora, meni pomaga, če si masiram oz. krožim z roko po trebuhu, tasko se otrok premakne v drugo pozo.
Estrella, pridno beli
joooj
špelina, koliko si mogla včeraj pretrpet

Glavno, da je s srcem ok oz. da ni utrpelo kakšnih škod glede na povišan utrip. Kar se pa tiče venskih tromboz, upam, da ima Cerar prav... drži se
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Jst sem pa že vse zlikala in oprala, zdej me pa muči drug problem, premalo omar imava, tako da greva danes naročit omaro, al pa bom mogla iz svoje 4 delne omare zmetat neki cot. Lubi kr zavija z očmi, ko odprem svojo omaro.
Mi tudi in nimam pojma še kam bom spravila cunjice za
< Sporočilo je popravil kasso -- 9.4.2008 11:41:31 >