IZVIRNO SPOROČILO: narava
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
razen če tiste tri ženske niso sračkale cca 35 cm široko blato
ok, zdej se pa rooooolaaaaaam
js tud

, mu bom povedala!
jana v BC majo ful veliko izbiro oblog za postlco. V Lj. čist na vrhu, kjer so postlce pa posteljnina. Pa tud Ariel ma kr dobro zalogo. Js sm v BC dala 26 EUR, pa je ful luštkano. Sej bom enkrat dala slikco gor.
Glede mrežastih spodnjic, boste bolj vedle tiste, ki ste že v Postojni rodile...moja izkušnja iz celjskega ginek oddelka (kjer sem mela laparo in histeroskopijo) je, da sm jih dobila kolkr sm jih hotla. Isto vložkov VIR. Tko, da glih nimam namena s sabo nosit. Predlog? edina midva sva na CSD dobila vlogo, ki jo izpolniš po porodu in da "župan" 100 evričev. Ja no, neki pa je

.
punce ja js mislim, da je aurora govorila o tistem denarju, ki ga vzameš namesto paketa

...tko sm js pol odgovorila.
**** ene občine dajo knjigico o negi dojenčka, druge pa različne denarne zneske. Mal pobrskaj na netu, enkrat vem, da je moj našu eno stran, kjer je blo napisan, kolk da kaka občina. (ok, vidm, da si že našla...ampak odgovor je bil pa vseen

)
aurora vsak CSD po svoje, pa čeprav vse spada pod isto ministrstvo...
Taula sej občinski denar lahko uveljavlja tud oče. Vsaj na moji vlogi je tko napisano. Zakaj pa sicer ne bi?