IZVIRNO SPOROČILO: ****
naty:
Nič nisi zamorila... saj smo one big family.
Hvala

.
Evo za tiste, ki se vam da pogledat, zdej so slikce od nekaterih naših "pripomočkov" v albumu 32. teden

. Geslo je še vedno
Naty.
edina je pa res, da se bomo za službo sekirale drugo leto, več nas bo na istem ane

.
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Naty- me je pravkar vzpodbudila da nadaljujem...
No evo pa sm bla za neki koristna danes

!
jana upam, da se ti bo stanje kmalu umirilo

. Tega pa nisem zasledila, da morš ti skoz cukr teste delat

. Očitno mi je nekje ušlo...
MARTINA maš prav...to je blo zadnjič

. Včasih še misliš, da se dajo stvari rešit, ampak za to sta potrebna dva. Zdej se bom posvečala

,

in

(sovražnici muc

). Zgleda, da je to tud dobermanska lastnost ane

.
IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Zato punce moje, dajte se zase pobrigat, ker to da se mečemo ven za službo še ne pomeni, da bomo kaj več vredena???
Mislim, da se tega zavedamo šele takrat ko nas realnost udari po buči. Js sm dala vedno vse in še več, zdej pa je tko kot je.
špelin@ žal mi je, da nas mora tolk doživljat tako sr

in to sploh v obdobju, ki je v življenju ženske najlepše. Upam, da nam bo kdaj kdo povrnil zaupanje v delodajalce. Al pa šele takrat, ko bomo privatnice, pa bomo samo od sebe odvisne

.
tally no sej pri vsej stvari sem pa pozabla omenit, da mam pa vsaj s sodelavkami še vedno dober odnos. Sicer samo po telefonu, pa je vseeno lepo, če se kdo spomni na tebe. Je pa lepo slišat, da so vsaj pri redkih odnosi tudi med nosečnostjo lepi

.