Čau klepetulje, jaz sem se komi zdej prebila do PCja. Pred pol urce smo prišli domov, smo imeli zaključek na Birbi, otročki so se igrali, starši pa smo kelpetali...in se basali z dobrotami
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
thaiss: Kdaj izvemo v katero skupino in h komu je otrok razporejen v vrtcu?
preveč ti mene vprašaš, ker mi smo bli sprejeti z januarjem, brez nobene odločbe itd
Ma pomoje boste jutri zvedli, ker mene je ravnateljica klicala aprila, da formira skupine za september, če sem zainteresirana za zamenjavo vrtca
Ok. Najbrž res
... sicer pa itak sploh več nisem na tekočem kdo ima katero skupino in katera vzg. je fajn. Upam, da bosta moji dve imeli srečo vsaj z eno ženo v skupini ... Ti si rekla, da si zadovoljna ne?
Jaz sem fulll zadovoljna!!!! Danes je Matia prinesel iz vrtca mapo s svojimi `šolskimi` izdelki in sem se skori

kosem pogledala vse te lepe risbice. Zraven pa so pripisale kolko je otrok zrasel in se zredil čez šolsko leto. Matia je od JAN - JUN pridelal 1,5 kg in 5cm
Glede skupin pa sem malo žalostna; po novem naj bi otroke kljub kombiniranim oddelkom delili po letnikih, tako da po vsej verjetnosti Matia zamenja skupino, ker so vsi ostali letnik 2006. Sem se zmenla z vzgoj. da jutri kontaktiram ravnateljico vrtca in se z njo zmenim da skombinira tako, da M ostane v tej skupini...možnost je, ker po pravilniku sta lahko 2 mlajša. Upam, upam, upam da nam uspe!!!!
Ostale, kako ste rešle na današnjih sestankih, kaj ste zvedle?????
bi potrpela tudi peklenske noči...
zdej pa mene zanimajo te peklenske noči, a to pomeni da Enei ne spi????
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59