jutroooo
ej, meni je toplo pa še preden PC prižgem
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Mela, boš videla, da bo z Valom vse v redu. Mislim, da tudi v Valdoltri vsega ne morejo znat, vsaj v tej fazi ne, res dokler ne shodi. Potem pa bo več vidno in če bo čotal boš urgirala za ponoven pregled.
Pa tudi to, da še ne hodi ne se sikirat, bo že ko bo njegov čas oz. bo imel voljo. Večina otrok shodi šele po dopolnjenem 13. mesecu. Res, da so izjeme, ki že pri 9-ih in pa tudi take, ki še mnogo kasneje. Moja Tarin bo imela dve leti pa še razen mama, tata in aja za vse ostalo ne izustne nič. Pa kaj čem, bo že ko bo njen cajt oz. ko se ji bo dalo. Nastia je bila pozna, ampak to je že too much.
Aja, ti ki si tam okrog a so začeli kaj čistit na cesti za Šmarje. Takoj od začetka na levo
Bi mogla it mal pogledat mimo.
ma sej se ne sekiram ker ne hodi, moti me ker se noče več plazit ampak samo hodi za eno rokico

za videt je groza, ves se zvija une nogice meče eno čez drugo...booo, nisem pametna...
ma danes zjutraj nisem vidla, da bi kdo kaj delal

ma mogoče sem šla prehitro mimo... sem se pa nasmejala pri bencinski, cela kolona puležanov ki nas preklinjajo in kupujejo vinjete....
včeraj ga je prvič čuvala nona in da ne povem, katastrofa ...ko sem prišla domov je samo pihala in njurla...edina dobra stvar je ta, da spi 3 ure

naredila mu je tri kosila in ni jedel nič ?????
ma sej je možno, da jim vročina vzame apetit?????
helenav, lepo da si nazaj !! slikice so lepe in kopalke tudi
thaiss, ma che cosa succede????? so te ugrabili nezemljani????
majrim, ma jaz sem se zdaj spomnila, da bi ti mogla k mami po posteljico samo zaradi mene...v soboto sem čisto pozabla

ma si bom če ne drugje izposodla....
asso, dove te porta la denarnica????? Udine ???
kaj mi zna katera povedat ceno za kopalne pleničke v DM ??? V Mullerju jih ne dobim in čez so 8 eur, kaj je to dosti????
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~