IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
DObro jutro. KOlegica odpira otroško trgovino z oblačili v Izoli. IMaste kakšno priporočilo. Kakšne želje?
KAr napišite.
Ciao nektarina!!! Kvalitetno in ne predrago!!!! Ala H&M, itaq da nisem edina s temi željami :))
H&M .... napovedan je bil v Trstu. A katera kaj ve na to temo? Sicer pa sem slišala, da naj bi bil tudi v bodočem velikem Tušu, to bo desno od Lesnine v Kopru. Ta informacija sicer ni preverjena, je bolj tipa rekla - kazala.
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
PA ,da ti ne povem kaj vse zganja. Vsepovsod je. Ne morem niti kosila več skuhat.
Teče sto na uro po vseh štirih in hoče na nogice. Danes je prevrnil likalno mizo. Hvala bogu mimo njega... moj je začej kričat po hiši.
Alex še vedno samo sedi.
Ti približno povem, kako bo zgledalo, ko bo tudi Alex laufal okoli.... pri nas je že nekaj časa ful veselo. Celo stanovanje je njuno. Edino kar ju še ustavi je tema. Če slučajno pozabim luč v kopalnici, jo začutita na mehurju, al ne vem kje

Obljubljena dežela je Aljoševa soba. Sicer je pa vsaka stvar dobra, da se dvigneta na noge. Pol pa "mama, ulovi me!!!!!" Po možnosti vsaka na svojem koncu. Velikokrat je tako, da se ena dvigne in je vsa zibajoča, pol se pridrajsa druga, se prime za majajočo sestro in se skuša dvigniti. Začuda včasih celo uspe, da ostaneta obe na nogah!
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
Klari sem prej naredila keksolino iz KM in je vse zmazala..prej ko sem delala na AM pa ni šans odpret usta.....
A si že kar dala kravjega? A ni malo prezgodaj?