IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
A ve male že pustite same v lupinici na zadnjem sedežu? Pri nas to ne pride v poštev, ker redko zaspi, jo je treba skozi animirat.
Ja. Jaz ne sedim več poleg Tita zadaj če sva z avtom od
. Tam imava že sedežek, ki je od 9 kg dalje (se zlekne) in Tit notri uživa, prav tako v lupinici pri meni v mojem avtu ko je še zmeraj spredaj. Še nikoli (da potrkam) ni jokal med vožnjo. Zmeraj malo firbca in potem zaspi...je pravi mali popotnik
.
Glede GH ti žal ne znam pomagati, še nismo na tem.
Mi imamo Dašo na sovoznikovem sedežu, torej spredaj desno, z izklopljenim air bagom in nastavljeno tako, kot piše v navodilih avtomobila in proizvajalca lupinice.
Joj, kar se tiče GH in kupljenih kašic, lahko naredimo celo študijo, pa še ne bomo potegnili črte in naredili skupnega (pametnega) zaključka. Jaz bi ti rekla takole - probaj zelenjavo in sadje dobit na tržnici ali domače pridelave, če ne gre, kupi v trgovini, olupi in skuhaj, občasno daš kako kupljeno kašico. Saj je res, so kontrolirane, so neoporečne, iz najboljšega sadja, samo spet je vprašanje kolko je not cukra, konzervansov, raznih sladil ipd. Mislim, jaz nisem tako občutljiva, se prilagodim razmeram, ki trenutno vladajo in hranim otroka tako, kot mislim, da je zanj najboljše. Res pa imam salamensko srečo, da imamo kar nekaj vrta in da je očetov hobi postalo poljedeljstvo

Ravno toliko, da je zaposlen in ravno toliko, da je dovolj za širšo družino. Imamo tudi nekaj sadja, vendar je zadnja leta vreme tako, da gorje in so uspevale samo češnje. Tako, da sadje kupujem tudi jaz, poskusim kje tu okoli, po jabolka v Brkine, po borovnice, jagode in marelice na tržnico, če ne gre drugače pa trgovina
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.
21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.
7.7.2009, Milano...Bono&Co.