IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Hvala vsem za čestitke.
Knjig o vzgoji še nisem brala in za enkrat še nisem razmišljala o tem.
Jaz Taji če ima majčko ne oblačim bodya ker bi ji bilo prevroče. Ima pa res majčko ko je zelo vroče, tako da tudi če ji gledajo ven ledvička ni krize. Jih pa kaže tudi kadar ima oblekco oblečeno, ker si jo gor vleče.
Perp na plavanje bom pa jaz s Tajo hodila verjetno na DIF. Ampak oni začnejo oktobra. Tilen je tam užival, tko da sem rekla da bom tudi Tajo peljala.
1. KNJIGE O VZGOJI: dobro je prebrat čim več različnih knjig ZDAJ, ko je

še relativno na enem mestu ... potem ne bo časa, ko bodo naši

postali kobacajčki in bodo vklopljeni na super ultra mega Duracell
Katere knjige pa priporočam? Ma, teh je en kup. Priporočam pa en članek iz letošnjih Ringarajinih iskric ... mislim, da je bil april ali maj ... (ko hčerka večerja jogurt). In obvezno: ati mora tudi brati!! Brez atija je brez veze.
2. Oblačenje: kot lona76 ... majčke oblečem tudi, ko je v avtu (smo na bio klimo

)
3. PLAVANJE: matijata sem peljala plavat, imam 5 min peš hoje oddaljen bazen ... pa je bilo ... v večini brezveze. Tudi kar se tiče navajanje na vodo ... sploh, če začneš oktobra in končaš tam nekje marca ... potem pa min, 3 mesece ni stika z vodo ... naš je vse pozabil in ko sva začetek julija šla plavat si je zapomnil edino, da mu je obroč neprijeten.
dobra stran plavanja za dojenčke je le za mamico, da spozna kako imeniten je F obroč.
in pa družba. da se po plavanju skupaj vsedeš in ohlajaš ob prijetnem klepetu ...
Aja, sem mislila da bo matijata plavanje utrudilo in da bo lažje zaspal ... prvič je bilo tako, potem pa ni več zaleglo ... sem bila samo jaz utrujena, on pa ne.
Tako da plavanje ... načeloma ne, bi pa šla, če se zmenimo, da gremo vse na npr. DIF in se tam srečujemo ...