Pozdravljene mamice! Imam točno 15 minut časa, da vas malo preletim...
Potem grem pa detece skopat.
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23
Upam da ne bote jezne ker sem se dodala na seznam.
Kdaj so pri vaših
pokukali ven 1. zobki?
Kako so prenesli vaši ceplenje?
Naša je bila uredu, sem bila kar prijetno presenečena ker sem pričakovala cel kup dretja in cviljenja, slišati pa ni bilo nič
.
Edino pravilno, da si se dala na seznam!!!
Zobkov mi še nimamo, cepljene pa smo prenesli tako kot vi, brez piska!
Čestitke Nataši
za pogum pri cepljenju!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
No, mi smo bili danes v Atlantisu, Julija je uživala 100/uro in plavala kot profesionalna žabica
.
Bravo Julija!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča
V sredo smo dobili 2. pikeca! Nik ni niti mignil. Težki smo 8.000g in 68 cm (5.mesec)!
Naslednji dan po zdravniku smo pa dobili že 2. zobka! Pa sploh mu ni nič bilo! Ko se je zjutraj nasmejal, sem videla, kako se drugi zobek sveti!
Čestitke Niku za pogum pri cepljenju in za drugi zobek!!!
aleži dobrodošla nazaj!!!
Po slikicah sodeč ste se imeli res čudovito! Pa lepa sta tvoja dva angelčka!
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Pa še par idej (za splošno debato o zmrzovanju male količine hrane za naše zakladk), da bi namesto vrečk uporabljali tiste posodice za led ...
No, to bom jaz prakticirala... sem prebrala v Paparici in se mi zdi super ideja!
Mimogrede, smo danes probali jabolko in je bilo Taiu kar všeč... no, vsekakor bolj kot korenček...
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Včeraj smo Tita prvič dali v stajico s polno igrač in je notri zares užival, pa še brez težav se lahko prevrača na trebuh, ne da bi mene skrbelo. no, pa nas je tako ganil, da smo mu šli kupiti cel kup novih igrač.
Čestitke Titu za stajico!!!

Jaz sem tudi najbolj brez skrbi, če je Tai v stajici... pa tudi zelo rad je v njej!
IZVIRNO SPOROČILO: marita
naš mali je spodaj dobil 2 zobka.
Bravo Maks za dva zobka naenkrat!!!
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
V album sem dala nekaj slikic naše čebele.
Tia je pravi cukrček!
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
sem iskla in sem končno našla:
<http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA>
upam, da je aktiven link ... za naše zaklaske je na žalost prepozno ... a za vse, ki boste
še imele, pa vam lahko prav pride
Bravo NČK - full dober link! Škoda, da ga nisi našla že prej... čeprav sva se midva s Taiem kar dobro razumela...
No, toliko mi je zaenkrat uspelo "obdelat"

, ostalo pa kasneje ali pa jutri zjutraj!
Lahko in mirno noč vam želim!!!