Ma kolk ste načvekale
, kdo se bo z vami šel, jaz pa reva s polnim delavnikom, ne pridem do enga pametnega ženskega čveka, kaj šele do srečanja.
Kje naj pa začnem??
To od starejših otrok v vrtcu...no comment, folk je tako žleht
...pa tolk časa imajo, da res nimajo drugega dela kot neumnosti študirat. Seveda v vrtec kam pa? Saj mu ne moreš niti pravilne prehrane zagotovit, če imaš dva doma, kaj šele, da bi se na polno z njim ukvarjal, pa s plastelinom figurice delal, pa spoznaval različne materiale, risal, gledal sneg, ga peljal ven....Še jaz je ne morem skuhati včasih, pa je hčerka stara 12 let in priznam, da včasih pride iz šole in še ona meni kaj skuha...
Čeveljčki se tudi meni zdijo tanki, jaz sem mojmu ene v baby centru kupila, ma so ravno za zdaj, bi pa rada kakšne lepe škorenjčke, podložene dobila, take da se ful do konca odprejo, da jih lahko obujem. Enkrat sem jih v h&m videla, ma ko je bil še po ta starem, zdaj se mi zdi, da je ful manjša ponudba ( od citija govorim) Če kje najdem škorenjčke vam sporočim.
Na srečanje me najverjetneje ne bo, ker imam ful dela
, ja vem,da bi si lahko čas vzela in tudi bi si ga zelo rada vzela in vas vse spoznala, samo imam 3 davčne kontrole v teku in eno revizijo in ne morem dihaaaaat........
res mi je žal.
Za vse bolne sončke
, da čimprej ozdravijo.
Mene pa tudi lovi prehlad, grlo me boli
, iz nosa mi curlja
in se bojim, da bo tudi Maks zbolel, v petek pa naj bi imela cepljenje. Sem prav jezna
To vreme nam je fajn zakuhalo.
A danes je bil spet dr. house?? Joj spet sem ga zamudila, ma ja, saj bom lajf zamudila za tem računalnikom...mah ne smem jamrat saj je tolk ljudi na robu revščine, hvala bogu da imam delo.
Sam včasi pa bi se stegnila pred tv, ne da ne....
No tolk za enkrat od mene...nočko
< Sporočilo je popravil Špela100 -- 16.9.2008 23:41:03 >