IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Men se je naredu herpes
. Sem prav jezna.
Ah, ja, tudi meni se je naredil včeraj

Kot da nimam dovolj zdravstvenih težav (no, odkar imam antibiotike, se počutim bistveno bolje). Mislim, da je problem pri meni bil ravno ta, da sem se počutila hitro bolje po antibiotikih in sem začela noret okrog namesto, da bi pridno ležala doma, tako da sem se preforsirala in dobila herpes za nagrado.
No, mislim, da z mojim laufanjem danes ne bo kaj dosti bolje, ker moram nujno najti eno toplo obutev za Eriko. Danes sva bili z mamo v Hipermarketu (v Lj.) in nisem našla nič primernega v vseh tistih stotih trgovinah! V Okaidi imajo krasne mehke škorenjčke z mucko, a kaj, ko so ji ravno prav (pa so kao za 6 do 12 mesecev). Stanejo 15 EUR, a se mi vseeno zdi nesmiselno dajat ta denar za nekaj, kar bo nosila slab mesec. Rabim ene, ki ji bodo prav vsaj še nekaj časa. Erika ima nogico tam nekje okrog 9 do 10 cm (kaj vem, ne znam ji dobro zmerit) - če ima katera punčko z manjšo nogico, se ji po moje splača it tja pogledat. Imajo pa samo še en par v tej velikosti.
Mudi se mi pa zato, ker bomo šli naslednjo soboto v hribe, jaz pa jo moram nekako obut, da je ne bo zeblo!!