Ali katera uporablja plenice Fixies? Kako ste zadovoljne z njimi? Nam občasno premočijo, pa čeprav ni fejst polulana.
Tiste, ki ste imele že prve preglede v posvetovalnici, a ste imel že vse urejeno zavarovanje za ?
Katy13, ravno danes urejam vso to birokracijo okrog našega malčka....zavarovanje, davčna št., osebna izkaznica, pediater.....je kar dosti dela. Hvala bogu, da obstajajo skenerji in maili. Jaz sem se danes naročila k pediatru in smo naročeni šele 19. maja. Takrat bo star 6 tednov. Do takrat so mi rekli naj poskusim urediti njegovo zdravstveno izkaznico. To narediš preko kadrovske v službi, pri tebi, če bo zavarovan po tebi in služba potem obvesti ZZZS, ta ti posreduje potrdilo, ki je nadomestek dokler v roku 14 dni ne dobiš zdravstvene kartice. Drugače pa je baje prva 2 meseca

avtomatsko zavarovan preko tebe, torej je dovolj tvoja zdravstvena izkaznica.
Fixies plenic jaz ne uporabljam. Imamo Pamperske zaenkrat še enko, ampak opažamo, da so že malo tesne

. Še nikoli nam niso premočile. Previjamo pa okvirno na 3, 4 ure...tudi na pet....odvisno kolk se pokakamo. Naš namreč tako prdka ko kaka, da nas kar sam opozori, da se plenica polni. Jaz mojega Tita previjem ponoči in to enkrat, ponavadi ob treh, štirih ko se zbudi za dojenje in je zmeraj plenička močno polna.