Dinki - glede na to, da sta najina približno enako stara. Kako ga ti oblečeš za na sprehod?
Joj
Katy13, jaz tako ne kompliciram s temi oblekicami. Na začetku sem ga ful oblačila pa sem ugotovila, da je bil večina časa moker-prešvican in potem sem ga nehala tako oblačit. V dnevni sobi kjer se večina zadržujemo čez dan imamo 24 stopinj, v spalnici manj, in takrat ga orng pokrijem pa je. Za ven ima oblečen body z dolgimi rokavi, hlačke oz. žabice, nogavičke oz. copatke, čez mu oblečem plišasto jaknico in pa kapico in to je to. Mislim, da mu ni mrzlo, ker ga skoz preverjam pa tudi

pove z jokom če mu kaj ni prav. Danes ko je bilo malo bolj mrzlo kot včeraj je imel na sprehodu oblečene plišaste žabice z naramnicami. Tudi patronažni vse to povem in se nič ne pritožuje.
No, da danes smo imeli obisk patronažne in smo tehtali našega korenjaka....drage moje, moj otročiček ima že 5 kg

....sem se že bala, da neki z mlekom štrajkam, ker kdaj kar rata lačen že čez eno uro od prejšnjega dojenja, ampak mi je patronažna rekla, da imam mleka zagotovo dovolj glede na njegovo kilažo

....je pa super fant in pravi, da je normalno da pridobiva več glede na njegovo velikost že sedaj. V petek pa se bomo 1. kopali

.
Sem dala v album 3 njegove slikice. Jih bom dala še, ampak imam še vse fotke na fotiču in jih moram najprej prenesti na računalnik.
Katy13...glede dojenja. Če sem čisto iskrena še nikoli nisem štela. Dojim čisto po potrebi oz. takrat ko Tit to zahteva od mene. Kdaj na 3 ure, kdaj pa na eno uro. Edino ponoči pač takrat ko se zbudi (tudi čez 4 ali 5 ur).
Glede plenic in kakcev....tega nimamo ker ga povijam samo v Pamperske. na previjalni mizi pa imam poleg plenice položeno še eno podlogico od DM-a, ki ne premoči če se med previjanjem polula oz. pokaka, kar pa je pri njemu kar redna praksa

.
Naš Tit ima oba kolka 1A in ga ne povijamo široko.
Uživajte v deževnem dnevu....