Ojla, mamice!
Mi smo spet krasno spali. Ful sem vesela, da se ponoči Matic zbudi sam za jest, pol pa že nazaj spi kot polhek. Zjutraj se pa tko lepo prebuja, nič ne joka, sam mal začne jamrat
.
Ja, apetit je pri meni tudi prisoten močno, močno
. Ampak je treba res fajn jest, rabiš energije.... Dinki, jaz sem se tudi kr začudila, kako lepo gre telo nazaj... Jaz sem prišla iz P z -8kg.
Jaz si pa kr pišem, kdaj dojim in kje. Moja prijateljica si je vedno pisala in se mi zdi fajn, da si to mal vodim. Pol si pa se zraven napišem kake pomembne zadeve, npr. obiske patronažne, težo, prvič zunaj, prvo kopanje... Mi bo prišlo prav, ko bom izpolnjevala Dojenčkov album...
Čeprav zdaj vcasih res čutim, kera ziza je bolj polna.
Čiščo še imam, sam bolj po malem. Men pa Vir80 ne potegnejo, so mi boljše Natur, zelene (so jih meli v P) al pa zdaj modre, ko ni vec veliko čišče.
Moj mali ima tudi ful mozoljčkov. Ampak a ni to zaradi hormonov in ne zaradi hrane? A jih s čim mažete?
Prdci in napenjanje... jaz sem čist vesela, ko mu rata, ker se še zmeraj ful matra preden mu uspe. Kapljice mu dajem in se vsaj malo potolaži. Upam, da ga ne zasvojim preveč s tem cukrom