dinki, naš urban je ravno še prav velik za to košaro oz. lupinco od jane matrixa. če ni z glavo čisto do vrha, mu pa noge dol bingljajo, če jih stegne . ampak jaz mu dam košaro kar v položaj lupince in je ok, ker sedi in ima noge pokrčene. sm pa tudi razmišljala za športni del samo me moti, ker lahko gleda samo naprej in ni obrnjen k meni. a tvoj tit je obrnjen k tebi?
San, Tit v lupinici ne zdrži kej preveč dolgo, razen če se pelje v avtu, če ne bi ga tudi jaz še nekaj časa imela kar v lupinici. V košari pa sploh ni mogel več stegniti nogic. Športni del ni obrnjen proti meni, je tudi meni žal, bi ga raje jaz gledala

, ampak Tit se nič ne pritožuje...še bolj steguje nogice in prstke kot da bi mu pasalo ko mu veter piha v njih

.Ima pa streha od športnega dela prozoren okenček, tko da ga skoz vidim kaj dela.....sej bosta tudi vidva kmalu na športnem delu, zagotovo

.
Tole glede Izidorja.....ful grozno

...a tudi komarjev se moramo paziti? Tale borelija ni nič kaj fajn...jo ima od sodelavke mož...ti raje ne govorim....zares upam, da bo premagal to zadevo.....

....ti mu pa le pomagaj še malo po homeopatski poti....