cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel?

clock-img

19.05.2008, 12:19

clock-img

Madre

pencil-img

72

Ne, nikoli ne šarim po njegovem mobitelu in on ne po mojem. Se ne javljava en drugemu na telefon razen če se zmeniva ali pa da se tušira pa mi reče naj se javim. Tudi pošte njegove ne odpiram. Sicer imava vse na mizi in lahko pogledava če želiva, samo nimava te navade si popolnoma zaupava. Sva že veliko let skupaj in sem se jaz dopisovala s svojimi sestričnami in bratranci pa ni nikoli želel brati teh pisem..vsak ima svojo zasebnost. Se itak pogovarjava in si vse poveva...najbrž zato ni potrebe po špijunaži user posted image user posted image user posted image user posted image

Keep it optimistic!

clock-img

19.05.2008, 13:03

clock-img

muška

pencil-img

3223

ne,nikoli

clock-img

19.05.2008, 14:29

clock-img

deja27

pencil-img

494

10 krat na dan,če imam časuser posted image user posted image user posted image hecam se.mu že tamavček naredi dost škode na njem.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem