IZVIRNO SPOROČILO: tinas
pomladno dete, moram te vseeno opozorit, da vidim veliko razliko med vožnjo otroka v košari (v avtu) ter med vožnjo otroka v LUPINI, kot jo imamo mi. naša lupinica (čeprav je iztegljiva) je vseeno LUPINICA, in je namenjena vožnji v avtu. košara pa ni. ogromno razliko vidim v tem, da košara NIMA PASKOV! (ali se motim
) in če se zaletiš otrok leti ven!?! naša, čeprav mogoče ni med najboljšimi lupinami je vseeno namenjena vožnji v avtu, kjer je lupina čvrsto pritrjena v avto, ter otrok v lupino.
čau, tinas

, košare imajo paske, seveda (mislim, da jih je treba dokupit, tako kot pravi frutka) - razlika med vašo lupino/košaro in trdo košaro za v avto je, da se slednja montira pravokotno na smer vožnje in to nekak ni varno; pa tudi za montirane tako, kot je vaša, so testi slabši kot za običajne. ampak obe vrsti košar se propagirata kot "namenjeni" vožnji v avtu, čeprav nista enako varni kot lupina - s tem, da je ena pač bolj nevarna, druga manj.
ne me narobe razumet - ne zagovarjam zdaj tega ali onega na vso silo

razumem tudi, da dete fino iztegnjeno spi. samo povem, kar so povedali meni na
tem in drugih (
bambino,
mon) forumih, da se bo avtorica teme lažje odločila. sama sem kupila 3v1 in se pač odločila, da se bomo v avtu vozili samo v lupini, pa mislim, da je to kar odgovorno. če se ne motim, je pa celo zakon, ki določa, da se mora otrok prevažat samo v lupini (nisem sicer ziher, povzeto po info s forumov in bi bilo treba preveriti, kako je, če te ustavi policaj in voziš otroka v košari).