IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
... da se moramo nekateri vedno truditi in vlagati v stvari, brez katerih smo lahko ali pa ne moremo biti (pa ne mislim samo na materializem), nekaterim pa se zdijo samoumevne. Pa lep
.
------------------------------
Vsak dobi v življenju to, kar rabi

.
Verjamem, da je težko kar tako razumet, ampak poskusi tako gledat v življenju. To je tvoja lekcija, na tebi je kako jo boš oddelala... A se ti zdi smiselno primerjat se vso življenje s sosedi in bit v depresiji, ker so dobili veliko dediščino in mesto v vrtcu

?!
Sama odločaš o svojem življenju, boš vsako stvar vzela za slabo ali kot dobro...
Npr.: pokvaril se mi je avto, jasno, da nikoli ni pravi čas, ampak jaz sem brez odvečnega denarja, avto pa nujno rabim. Naj jočem doma in si grenim življenje, ker si soseda lahko v vsakem hipu kupi drug avto, jaz pa ne?! Ma ne no, škoda je življenja! za kaj takega

! Najprej sicer malo potarnam, potem pa si rečem, dobro, da se je pokvaril zdaj, lahko bi se na cesti med vožnjo, ko bi vozila otroka in bi prišlo do nesreče, tako pa mi bodo zdaj avto zrihtali in bom varna na cesti

!
Ali pa hujšam in hujšam, pazim na hrano in nič, matram se kot

, da spravim dol vsaj kakšen lušten žlauh

, kolegica pa se baše s belim kruhom, krompirjem, čipsi.. in še čim nonstop, pa izgleda, tudi nonstop, kot da gre na tekmovanje za miss! Lahko bi umrla od zavisti (če bi razmišljala drugače), pa grem raje laufat, pazim na hrano, trudim se in vem, da bom nekoč (kmalu!) spet zadovoljna sama s seboj (vizualno)...
V glavnem, bodi sama sebi merilo glede tega, trudi se delat na sebi, na svojih hobijih, zadovoljstvu, psihi, telesu.. Če ti ne gre takoj, se trudi 2x, 3x bolj, vse to te samo krepi, tako tvoje telo, kot tvoj um...
TAKRAT boš lahko zadovoljna sama s seboj, tudi drugim boš lahko oprostila njihove grehe, gledala boš bolj univerzalno na življenje, ker boš gledala iz kože, v kateri se dobro počutiš, pa magari si doma v najskromnejši hiški...