Meta, misliš nekako tako kot je to počela Ines Dovžan? Ona se ponavadi jezi, ker ne dobi svoje številke v trgovinah, nazadnje sem slišala, da je organizirala modno revijo za močnejše.
Ne poznam Ines Dovžan, ampak včasih se mi ob nakupovanju res zdi, da so vsi razen mene na svetu popolni glede na to kaj prodajajo. Poleg tega, da imam preveliko tazadno, mam tudi glavo precej veliko (težava s kapami in klobuki), izredno dolge prste na rokah (problem rokavice), številko noge 42 (nobenih čevljev ne dobim) in majhne joškice

(pred nosečnostjo sem imela nekaj med A in B, zdaj sem na C).
Zdaj si najbrž predstavljate eno mutantsko bitje

, no tako hudo spet ni, ampak na kašen slabši dan se mi pa res zdi, da se nekdo tam gor mal norca dela z mene!
Ma, a je res tak problem naredit hlače še 44 pa 46 pa 48? Pa ženske čevlje še 42 pa 43? Pol pa zvlečem nase nekaj kar naj bi bilo XXL, zgledam pa ko hrenovka v ovitku. Na to mi pa 35 kilska prodajalka reče, da večjih pa res ne delajo...

Pa saj najbrž poznate to!
Saj večinoma se ne obremenjujem prehudo pa tudi vem, da sem sposobna shujšat ampak nakupovanja me pa čist potrejo in teh je zadnje čase kar nekaj, ker se tako vztrajno spreminjam.
Da se še malo pohvalim; ravnokar sem prišla z 1 in pol urnega sprehoda z mojim

. Pridna, ne?