IZVIRNO SPOROČILO: pikatara
Taški bom dala jaz tebi 40 tednov,

Pa če ti tedne tko lepo nosiš....ne pa jaz ko jamram po cele dneve tuki gor. Ne bi jaz 40 tednov....res ne.
Lara, kaj že ti delaš, če ne moreš spati? Mene tako blazno koža srbi za znoret, pa vse me tišči, se zbujam, pa zdaj ne morem nazaj zaspat. Aja, pregled je bil pri moji gineko, težo in položaj izvem v ponedeljek, ko bom imela UZ. Lara ti si tako aktivna še, svaka ti čast, resnično. A si CSD že uredila?
Blanč - upam, da greš domov. Ampak glavno je, da boš ok - samo to je pomembno.
Rubin - kako kaj izcedki, upam da so se ti umirili. Verjamem, da je zoprno, jaz sem jih tudi imela, sem bila skos nervozna ko sem šla na wc pa se zvirala in gledala dol kaj dejansko teče.
Pikatara - pejdi rodit že. Reči da moraš, da si sita vsega, da maš dost. Kar mal zateži. Da ti bi eno deložacijo prosim.
Ona - enoletni otrok res malo manj razume, vendar boš zagotovo našla dovolj pozornosti in ljubezni za vse 3. Naj ji dvojčka kakšno igračo prineseta iz porodnišnice, ta mala se bo tega zagotovo razveselila, pa še dojela ne bo, da dojenčki ne morejo kupovati zadev......
Jutri grem urejat papirje na Center za socialno delo. To bo dogodek dneva.
Kaj vam naj še napišem, blagor vam ko zdajle mirno spančkate....grem poskusit še jaz.
Lepo jutro vam želim.