Dober dan
.
Joj, meni teče tako iz nosa, da bi si lahko pod njega nastavila kar lonček, sem kot cunja, upam da bo jutri boljše.
Kot veste sem bila danes ob 13h naročena v RA in jaz seveda na pamet, kar v pritličju desno in čakam. Dela dr. Pelkičeva, eno vprašam, če je to to in pravi, da verjetno je. In čakam. Pride sestra, me čudno gleda zakaj imam napotnico, ji povem in pravi ja RA je v prvem nadstropju. Ja tak je če misliš, da vse veš
. No Pelkičeva je delala splošno g. amb., v RA pa je bil dr. Mujezinović, ki smo ga čakale do 14h, tako da ni bilo neke panike. V glavnem pikici pokici sta zaenkrat o.k., obe pribl. enako veliki, velikih odstopanj od plodovnice ni videl. MF imam 5.6., nato uz na 14 dni. Pregled imam pa 10.6., toliko za info., če bo tudi mogoče katera imela takrat.
Sem ga vprašala kako je z enojajčnimi dvojčki in porodom in tak je bil njegov odg.: enojajčna dvojčka, ki imata eno posteljico in vsak svoj ovoj pustijo do 34-36 tedna, če je vse o.k., enojajčna dvojčka, ki imata eno posteljico in en ovoj pa do 32-34 tedna, če je vse o.k. Torej sem si zase izračunala, da bomo cartali, če bo vse o.k., med 8.8.-28.8. Torej bo definitivno avgusta, blizu Male miss, ki ima RD 2.8. Punce torej imam pred sabo samo še 2,5 meseca, ojoj.
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
Rubin, držim pesti danes zate! Ma seveda bo vse ok!
Če se ti da, mi lahko prosim pogledaš, kdo dela v RA naslednji četrtek (28.5.)? Želim ti tudi, da bi danes čimmanj čakala...
Kje pa to pogledaš? Sicer itak nisem videla prej, ampak mogoče za drugič.
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
Mlinčka, Miška in Blanč pa so spet poniknile... packe!
S tem se popolnoma strinjam. Bo treba kakšne sankcije uvest.

.
Kika en velik

. Je pa lepo prebrat, da je z drugo pikico vse o.k.
Klarissa, jaz sem se pod dolgem in temeljitem premisleku odločila za
TEGA , ima pa ta minus, da je na tržišču šele od letos in še ni rabljenih. Ga pa bom naročila preko spleta, je z poštnino vred cenejši. Aja pa teža veliko deklet moti. Mi smo prej imeli Quinnya 18kg, pa imamo tu hribe in doline, skoraj ni ravnega terena, pa me teža ni ovirala, če je bilo res strmo, sem se tolažila,da si krepim bicepse

. Sicer pa nanese voziček + 2 otroka. Ampak jaz ga itak mislim potem zamenjat za kakšno marelco, ko bosta težji. Npr.
TALE. Glede posteljic, koliko sem brala pri dvojčkih pride ena v poštev nekje do 3m, potem pa eden drugega motita in zbujata in je bolje, da sta vsak v svoji. Mi imamo še skoraj novo doma, tako da bomo eno dokupili.
Ne sekiraj se zaradi teh izcedkov, vse smo jih imele, ene res enormno veliko. Meni so se tudi pojavljali in g. ni mogla določit zakaj prihaja do njih in me je dala na bolniško. Od takrat dalje sem doma.
Amrica, sej vem da je hudo, ampak bodi vesela, da tvoja dva korenjaka še nočeta ven. Čimmdelje sta not, bolje je za njiju. Do ponedeljka pa lepo krmljaj z nami, pa bo.
Tako sedaj pa grem kavčat, dokler ne prideta moja dva srčka domov.