Dober večer.
Mi smo pa imeli včeraj sodni dan, vsaj ene pol ure. Je bilo temno kot v rogu, bliskalo in grmelo, fijuuu.
IZVIRNO SPOROČILO: taškica
DOJENJE - mislim da se vsi naslajajo malo nad našimi joškicami in misel da ti dva visita iz dodik dol je drugim fascinatna, me pa ki smo to sprobale
...ne bi govorila. Ni romantike.
in
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
ja, pa da me še mesar vpraša, če sm bla šivana
To sta pa izjavi tedna, sem skoraj s stola padla, ko sem ju prebrala.
Klarissa, potem pa se ti izplača sedaj izkoristit dopust in potem iti v bolniško. Bi bilo škoda, da ti propade - mislim, če se da. Kaj se tiče komisije, še nisem slišala, da bi komplicirali pri dvojčkih, sploh pa ne pri enojajčnih. Tako, da nič bat.
Jajčka je avtosedež in je do 13 kg, to je približno do enega leta. Je pa res, da je Mala miss bila v njej samo do 6m, ker se je full dvigovala in se praktično ni hotela več voziti v njej. Je z 6m sedela in bila tudi dovolj težka in velika za naslednji avtosedež od 9-18kg. Ampak za dvojčici ne pričakujem, da bosta tako hitro rastli, mogoče se pa motim. Za Peg perego pa ne vem. Poglej malo po netu.
Pa še glede brcik. Ženske, ki so prvič noseče, brcike čutijo kasneje, kot drugorodke itn. Jaz sem pri Mali miss čutila prve mehurčke v 17. tednu, gibe pa v 20. tednu. Sedaj pa mehurčke v 15. gibe pa 14 dni kasneje. Je pa čist o.k. tam nekje do 24. tedna. Tako da ni panike, če jih ne čutiš.
Nokes, sedaj mi je pa malce bolj jasno

. Ja tašče rade kaj hitro povedo, da je z sini o.k. - boh ne daj, da ne bi bilo.
Belen a se kaj kopaš? Baje morje cveti? Nič bat, v tej vročini mi niti za v trgovino ni, kaj šele da bi šla na morje.
Klarissa moja zgodovina pa je takšna: pri 30-tih se mi je zdelo, da bi bil čas da imava kakšno dete. Vse sva imela pošlihtano, od štalce do kravce

, na norela sva se tudi, ampak kot je že marsikomu poznano, da se ponavadi zalomi, ko imaš dodelan načrt. Torej po treh letih "delanja" pristaneva v amb. za neplodnost, kjer nama postavijo diagnozo nepojasnjena neplodnost. Prvi ifv se ne izdide, drugi je uspešen in rezultat je moja Mala miss

. V planu sem imela ponoven ivf, ko dopolni 3 leta, ampak se nama je predčasno, novembra 07 nenačrtovano zgodila nosečnost, ki pa se je končala z ss. Torej grem maja 08 na ivf, ki je sicer bil uspešen, ampak ponoven ss. Pri analizi drugega ss, so ugotovila trisomijo 22. Po dolgem in temeljitem premisleku, se z težkim srcem odločiva, da bomo ostali pri enem otroku. Sej sem imela občutek, da mi ti ss, hočejo nekaj povedat. Ker pa je ziher ziher, sem se odločila, da grem letos januarja po mireno in glej ga šmenta ta rdeča ni prišla. No sedaj sem malce raztegnila moj odgovor ali so spontani ali ne.
Ja tako se življenje igra z nami.
Ta boljša fora. No vsaj pri enojajčnih se to ne more zgodit.
Sayuri, meni se vsi vozički za dvojčke zdijo ozki.

Sploh če jih primerjaš z tistimi za enega otroka. Kot da so vsi dvojčki šlank.
Blueeyes*, dobrodošla.
Snežinka, super da ste doma

. Zdaj pa se začne uživanje in cartanje v polni meri.
Mlinčka hvala za kavice.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 23.5.2009 22:55:56 >