IZVIRNO SPOROČILO: blanč
Mlinči pa kaj je zdaj s tvojim obrobam
Madona nas pustiš čakat
Evo, evo, sem morala še s patronažno podebatirat

. Ne morš ženske kar ven zabrisat

.
Najprej obrobe: Prvi vtis ni bil najbolj spodbuden, po pravic povedano mi je kar dih zastal, ko sem tisto iz stroja ven vlekla. Ampak so se potem dale brez problema lepo poravnat, tako da je rezultat zelo zadovoljiv. Predvidevam, da je štos v tem, če se ti zgužva na koncih al ne. Včerejšnje se je namreč ravno tako dal lepo poravnat, edino na začetku in koncu sta ostali zmučkani in nikakor ne morem rešit

. Danes so bile pa sicer tud zlo zgužvane, ampak na začetku in na koncu pa že od štarta ni bilo zmečkano in posledično se je tud ostalo lepo dalo poravnat. Odločitev je torej naslednja: obrobe bom prala pa amen, nazaj pa zaenkrat ne bom pošiljala. Bom vidla, kako bo, ko dobim še ostala dva kompleta. Ta prvo bom pa še mal poskušala poravnat, mogoče clo probala na koncih še zmočit pa mokro poravnat. Mah, bo že. Ne bomo tolk kompliciral, če ni treba

.
Patronažna: Prvi vtis zelo pozitiven

. Prijazna, deluje zlo realna, kar je meni pisano na kožo. Predebatirali sva vsega po malem pa seveda še nič pretirano konkretnega. Predvsem je ves čas zlo poudarjala v prvi vrsti skrb zase, že zdaj, sploh pa po porodu (v smislu ogromno počitka, tud če imaš občutek, da vse zmoreš - lohk te pol za nazaj vseka; vsaj od začetka sprejet vsako pomoč, ki je na voljo,...). Dojenje je seveda zelo priporočila, ampak poudarla, da ne za vsako ceno. Nardiš seveda vse, kar je v tvoji moči, če ne gre pa pač ne gre in bojo ravnotako zrasli. Všeč mi je blo, ko je rekla, da če v porodnišnici še ne bo steklo, bova pa že doma to probali poštimat

. Pa organizacijski del, kam in kdaj naj pokličem, mi dala svoj mail... Tko nekako, skratka. Zaenkrat mi kar vzbuja zaupanje, moram rečt. Za naprej se pa pustim presenetit...