writing-img

RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih

clock-img

15.11.2009, 22:29

clock-img

Njačo

pencil-img

44

uffff Antonija ti pa si faca, bravo user posted image  upam, da bomo me ostale tud tko pridno zdržale do konca, kaj pravite user posted image

Koliko dni pa je pri vas ta materinska šola? Pri nas mislim da je 3 dni, sam mi je pa kolegica rekla, da naj bi bila pa v Ljubljaji cel teden??

nič...grem jest počasi v pojstlo, pa upam da čimprej zaspim,

pridne bodte...Antonija ti pa sporoči pa srečno  user posted image

clock-img

15.11.2009, 23:00

clock-img

rener

pencil-img

32

Živjo Njačo. Mi smo imeli materinsko šolo 3x na teden  po 1 uro in pol in to 3 tedne. Ne vem mogoče je to odvisno od regije, jaz sem namreč iz primorske.
Lp

clock-img

16.11.2009, 09:32

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Mi mamo materinsko šolo 3 krat po dve šolski uri. Tri torke zaporedoma.

Čula sem, da majo npr. v Mb 8 srečanj, ampak so nekatera predavanja kr nekaj- neuporabna.

clock-img

16.11.2009, 10:29

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Mi smo tudi imeli pred dvema letoma trikrat materinsko šolo po 3 ure.

A katera dela keglove vaje?

Jaz včasih kihnem pa mi kr neki vn uide. S ep aspomnim, da sem jih pri Janu delala in je pomagalo. Tko da zdej mal telovadimuser posted image

clock-img

16.11.2009, 12:22

clock-img

antonija3

pencil-img

55

Evo punce mene doma.
pikeca sta vredu, sem pa dobila napotnico za sprejem, tako da bom šla v bolnico v sredo. pol bomo pa vidli kaj bo. upam, da bom ta teden rodila, ker me medenične in sramne kosti že neznosno bolijo.
če bo kaj prej vam pa seveda sporočim :-)
lepo bodite pa pridno božajte svoje trebuščke!

clock-img

16.11.2009, 12:34

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

ojla antonija

ti si pa res carica....dolg si zdržalauser posted image user posted image user posted image

jes sem bla tud danes na kontroli...smo vidli pikeca... sta dol obrnjena, zato mi preponi kuj vleče narazen..MV ša je 3,5 tak da hvala bogu se ni spremenil.... sem dala kri ker sem rh neg, danes tedn pa pikeca v ritouser posted image

srečno antonija...pa le sporoč preko kire da bomo vedli za rojstvo...aja kolk pa sta težka ta tvoja dva pikeca pokeca?

caw

clock-img

16.11.2009, 12:35

clock-img

rener

pencil-img

32

Antonija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kapo dol, pa srečno naprej.

clock-img

16.11.2009, 13:41

clock-img

antonija3

pencil-img

55

Ja pikeca sta res pridna. težka pa naj bi bila cca 2700 g.user posted image user posted image
bomo videli.... vam javim ko bo!

clock-img

16.11.2009, 14:04

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

antonija3 čestitke za tako velika pikecauser posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno bosta ko se bosta rodila imela več kil, vsaj moj Jan je imel na zadnjem UZ 2600-2800g, ko se je čez tri dni rodil pa 3215g.

Kapo dol in mislim, da si vsaka nosečka z dvojčki želi priti tako daleč kot tiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 17:20

clock-img

ZALALUKA

pencil-img

23

Živjo, tudi od mene čestitke za pava korenjaka. Tudi jaz imam za to sredo rečeno da bodo sprožili porod, pa me zanima če boš tudi ti v Lj. ali kje drugje. Zanima me namreč če si se ti kaj bolj pozanimala kako to zgleda - ne vem kako naj se zorganiziram... Najbrž bom možeka pustila normalno v službo in vzela s seboj v Lj. sestro da mi domov odfura avto, boljša polovica bo prišla pa ko bo že kaj akcije.... Čeprav se glede na to, da bo to drugi porod in tudi prvi ni trajal posebno dolgo, lahko zgodi da rodim celo brez njega.... Ah, mogoče me bodo pa še poslali domov.... user posted image Ja, svinja sanja kukuruz..... Mah saj po drugi strani je pa res že čas, saj sem tudi jaz zdržala precej dolgo, tudi nad svojimi pričakovanji - smo krepko v 38. tednu in že celo nosečnost se "borim" proti visokemu pritisku.

clock-img

16.11.2009, 17:33

clock-img

rener

pencil-img

32

Živjo ZalaLuka. Me vesli, da si fajn in čestitam za "kilometrino". Se vidima v sredo.

clock-img

16.11.2009, 18:18

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

antonija to pa sta prava miškonauser posted image user posted image user posted image

jes sem se zaj napokala solate s testeninami in tuno...zaj pa še malo mehiških nadaljevank in potem sossedje in kmetija

nočko babe

clock-img

16.11.2009, 20:19

clock-img

antonija3

pencil-img

55

Jaz grem v porodnišnico v Celje. če mi bodo sprožili ne vem. mi nihče nič omenil omenil,. bi bila pa vesela, ker me res fejst bolijo sramne in medenične kosti. tako da ju3 se še doma psihično pripravim, v sredo me pa moj odpelje... joj me je kar malo strah...

clock-img

17.11.2009, 08:41

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

IZVIRNO SPOROČILO: antonija3

Jaz grem v porodnišnico v Celje. če mi bodo sprožili ne vem. mi nihče nič omenil omenil,. bi bila pa vesela, ker me res fejst bolijo sramne in medenične kosti. tako da ju3 se še doma psihično pripravim, v sredo me pa moj odpelje... joj me je kar malo strah...

Eh, sej bo ne se sekirat. V Celju so vredu babice, sploh če boš mela kakšno mlado.

Zalaluka tudi tebi čestitke za 38 teden in čimkrajši porod. Glede na to da je to že drugi pa res lahko pričakuješ svoje pikice brzinsko zunaj.

Poročajte ko bo kaj!

clock-img

17.11.2009, 09:49

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Zalaluka in antonija tudi jaz želim vse dobro. Če sta do zdaj zdržali bo že. Cilj je tako blizu- imejta ga skoz pred očmi.
V mislih smo vse dvojčkice z vama.

Good luckuser posted image

clock-img

17.11.2009, 13:43

clock-img

dafi

pencil-img

58

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara

Zalaluka in antonija tudi jaz želim vse dobro. Če sta do zdaj zdržali bo že. Cilj je tako blizu- imejta ga skoz pred očmi.
V mislih smo vse dvojčkice z vama.

Good luckuser posted image

- nimam kaj dodat - srečno!!user posted image

clock-img

18.11.2009, 08:00

clock-img

rener

pencil-img

32

Ojla pupe! Mi se odpravljamo v Lj na pregled, držite pesti, da je moja pupika kej zrasla in, da je z njo in bratcem vse ok. Uf sem živčna, kr kepo v želodcu čutim.  

clock-img

18.11.2009, 09:36

clock-img

dafi

pencil-img

58

Rener evo pestke zate, da bo vse kot mora biti!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 12:15

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

rener kr pogumnouser posted image user posted image

je od mojga bratranca deklina imela fantka in punčko pa sta bla tud full razlike v kilaži in dolžini zdaj pa sta enaka pr 2 letih....

srečno

clock-img

18.11.2009, 16:05

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

rener...kako je šlo? smo že mal nestrpni user posted image

clock-img

18.11.2009, 16:14

clock-img

rener

pencil-img

32

Ojla pupe!!!!! Hvala, ki ste misnle na nas. Super smo. Pupika je bla pridna in je ujela bratca, tako, da skor ni več razlike med njima dvema!!!!! Oba sta kot nogometaša, oba polna energije in močnih brc! So rekli dns v Lj, da smo bli res pridni in, da naj bomo tako še naprej!!!! Naslednji pregled mamo 9.12., takrat bomo pa že v 29 tednu. Se še kaj beremo! Še enkrat vam hvala in boškajte svoje buške še naprej!!!!

clock-img

18.11.2009, 17:04

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

IZVIRNO SPOROČILO: rener

Ojla pupe!!!!! Hvala, ki ste misnle na nas. Super smo. Pupika je bla pridna in je ujela bratca, tako, da skor ni več razlike med njima dvema!!!!! Oba sta kot nogometaša, oba polna energije in močnih brc! So rekli dns v Lj, da smo bli res pridni in, da naj bomo tako še naprej!!!! Naslednji pregled mamo 9.12., takrat bomo pa že v 29 tednu. Se še kaj beremo! Še enkrat vam hvala in boškajte svoje buške še naprej!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 17:28

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

jupiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  bravo za naše bebike, ki so pravi borciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 22:26

clock-img

dafi

pencil-img

58

user posted image bravo,bravo rener!!user posted image

clock-img

19.11.2009, 08:27

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

jutro babe žabe

kako smo?  mal megeleno ampak se jasniuser posted image   tamaldva brckata na vse straniuser posted image

lep dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem