IZVIRNO SPOROČILO: pikatara
Pikatara (0 ; 0 ) ; PDP 17. april, pregled MF 24.11.
Taškica (3 ; 2 ) ; PDP 17. maj 2008, pregled 5. 12.
Suncicica (? ; ? ) ; PDP , pregled ?,
Lara light (1 ; 0 ) ; PDP , pregled ?,
RM Maja (3 ; 2 ) ; PDP , pregled ?,
Skorpija ( ; ) ; PDP , pregled ?,
Hedviga ( 1; 0) ; PDP 2 marec 2009 , pregled 28.11.2008,
Mucka 25 ( ; 0 ) ; PDP, pregled ?
Tole bo fajn, če ne tudi jaz več ne vem kera je kolk
Pikatera, si bila zeloo pridna okoli vozičkov

Firma Teutonia model Team Alu S4 se pa pri nas žal ne dobi.
Meni bi recimo bil zanimiv tudi Hartan za dvojčke, se ga pa da pri nas naročit.
Lyra, kapo dol za hkratno dojenje!!!! Daj malo opiši kako to izvedeš. Sploh recimo če si sama in kako potem kupčke podereš.
Ma ful dobro se mi to zdi!
Taškica, je čisto vseeno ali res malo pretiravajo ali pa si ti preobčutljiva. Dejstvo je da ti take debate ne pašejo in to mirno, odločno in na glas povej.
Lahko jim zabrusiš tudi komot nazaj točno to kar si napisala, da boš že. Po svoje. Kakor ti bo pasalo. Amen. To jih pač nič ne briga, verjamem pa da jim je zanimivo in posebno. Saj najbrž ne mislijo nič slabega, ampak za naša nosečniška in že pomalem zaskrbljena ušesa je preveč.
Tudi jaz sem razstavni eksponat. Sicer me konkretno take pripombe ne motijo, iz žlehtnobe začnem še posebaj sočno opisovati dojenje dveh otrok pa hitro nehajo.

Me je pa že fejst zmotila pripomba moje tabolš prijateljice ala "sej ti boš pa že lahko okol novga leta rodila, a veš kolk mejhni bojo, lej tolkle... "
Ma bi jo zadavila! Že tako se sekeramo okol tega, no...
Al pa tale mi je tut vse kocine pokonc postavla: " sej vem kako se počutiš, sem mela opravka že z velik nosečkami. Ampak bi mogla tko pa tko...Una je to tko, ta pa tko..." Ja a res...
Ja, no pa kaj češ, misli si svoje, mal vdihni in jih bo še prej minilo, ker če se jeziš, ti pa še povejo kakšno o nosečniški občutljivosti.
Ti boš popolnoma lepo popedenala svojo familijo, tako kot si jo že zdaj!!!