IZVIRNO SPOROČILO: taškica
Čaki Lara, to pa je novička,
- kakšen voziček
- barva
- tip
- kje si ga dobila
- a sem firbec?
Lepotičke moje, dobro jutro!
Včeraj sem bila res utrujena, zato se opravičujem za kratko poročilo. Danes pa sem šibala v laborat. dat vodo, ker imam pregled v pon in pri nas je tko, da ne čakaš izvidov, greš dan prej.
Zdaj sem doma.
Jaaa, punce 'mojo' Teutonio sem vzela. Tisti oglas na bolhi, mi je noki pokazala, sem klicala, res ohranjen lepo, dve vreči, za dež, za mrčes...za 500 eur, kot so želeli. Nisva nič cenkala, nama to ne gre

...pa vse je pralno in tudi družina, ki ga je imela je zelo lušna...vse snažno in lepo urejeno, so me takoj prepričali. Pa v At naročat mi ni treba, pa 2 mesca min čakat...nov je v Kiki v At sedaj 907 eur, pa menda nima teh dodatkov in takega podvozja, oni so ga plačali 980 eur l.07. Tako, da hura!!

So pa tiste slikice, ko je bil še nov in sedaj je malo pri straneh poguljen, tam ob kolesih, ampak minimalno....sem res vesela!
Sicer pa iz okolice Lj, v gl. bež-temno modre barve...Taškica, zelooo podoben Hartanu, ne vem keri so kopirali koga
Taškica, se te čuti, da si se odpočila in da si ok, nam vsem daješ zalet! Hvala!
Maja, ne skrbi, te injekcije so ok, jaz poznam veliko teh k so jo dobile v 28. t in rodile npr moje frendica nazadnje je rodila 10 dni pred rokom dve krasni punčki. Ni panike. Je res, kot pravi pika, danes vse porihtajo!
Taškica, do pozne pomladi v enem kosu!!
Imam obisk, še potem...lubčka!