Punčke moje js se pa res ne dam. Izpit je uspešno za mano, taro sem pustila pri frizerju in me bodo poklicali ko bo gotova. Ne da se mi zam sedet in čakat, raje grem še enkrat nazaj. Krči so se nehali, otrdevanje trebuha je pa grozno. Sem spila kalcij in magnezij in je malo bolje. Še vedno ne vem kdaj je treba magnezij opustit, na forumih sem prebrala da v 37. tednu, ki ga mi danes začenjamo. Ginekologinja mi je rekla, da ga naj spijem če bo treba, da nima smisla da me boli, v porodnišnici pa mi je ginekolog odgovoril zakaj ga pa sploh jemlete.
Taški še sem tukaj, do ponedeljka je še dolga. Nič ne skrbi, vse bo vredu, teža je vseeno lepa, razvijata se tudi, ti le skrbi da boš pozitivno naravnana, ker vidim koliko to pri meni pomaga. Ogromno je v psihi. POglej koliko punc je rodilo v 32. tednu pa so vsi zdravi in doma, le malo dlje so bili v porodnišnici. Ti pa kar počasi tako naprej, pa bo.
kalina js te čist razumem kako zgleda tvoje življenje. Sem živela z vojakom dost let, dala vse terene in misijo skozi in ti nič ne zavidam. Vedno sem mu govorila, da bom imela največ enega otroka z njim, ker bi bila sama za vse. Pa se je življenje obrnilo čisto na drugo stran in imam dragega z normalnim delovnim časom in je to čist nekaj drugega. Ampak kjer je ljubezen in veselje do poklica vse gre.
Mlinčka in Lara hvala za kavo in zajtrk. Sem glih kar pojedla, ker sem pred izpitom še na hrano pozabila. Sem pa jedla moje priljubljeno suho salamo, kruh in nekaj mlečnega, včasih je to skuta, včasih pa jogurt.
Sunčica, Sunčica, ti se pa res ne daš. Pa veš, da ti ne zavidam. To se sedaj pa res vleče. Upam, da boš šla vsaj domov, da boš lažje dočakala tvoja otročka. Kadar mi trebuh otdeva tako kot mi je ponoči, da še spat ne morem, ker boga otroka mečkam, bi rada šla rodit, ko je pa trebušček vredu, se mi pa nikamor ne mudi in bi bila še nosečka ker je tako super. Sunči pa tvoja dva bosta pa prava korenjaka, upam da nisi kupila tolk plenic št. 1 kot jaz, sicer so pa od 2 do 5 kg, če se ne motim.
Snežinka saj se mi nič ne mudi, danes bom vse opravila kar je bilo treba, čez vikend počivam, v ponedeljek pa akcija. Če pa ne bo, imam v torek v porodnišnici pregled in je zadnjič nekaj omenil, da bo konec. V Ljubljani radi v 37. ali 38. tednu sprožijo popadke.
Rubin nič ne bo snega. Mogoče malo dežja. Midva sva včeraj dala letne gume gor, tako da nič snega ne pride v poštev. Sva kar pohitela, ker je najlažje tako, da greva k mehaniku z dvema avtomobiloma in enega tam pustiva, kot pa da moraš čakat tam. Pa je bilo bolje to zrihtat dokler še vozim.
Mucka glede none te pa razumem, ker smo na istem oziroma vsaj bili. Si je pa naša fejst opomogla in upam, da bo vsaj še par mesecev oziroma kakšno leto mir.
Lara ti nas pa res nasmejiš.
Sunči sigurno jima ni všeč, da imasta vsak svojo posteljco. Mi imamo za začetek eno, ker pravijo, da se bolje počutita, če nimata toliko prostora. Naša dva hitita ven, tako da bi bilo lahko to. Si jima pa zelo lepo uredila. Pri nas je jogi še v polivinilu in vse stvari nametane v posteljci, jo imam za odlagališče. Bom zrihtala ko pridemo iz porodnišnice, da se ne bo že prej prašilo.
Bubamiška dobrodošla. Tudi pri meni je bilo isto glede spola, punčko so dokončno potrdili šele v 34. tednu v porodnišnici, kjer imajo malo boljši ultrazvok.