cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: podlaga na tleh

clock-img

25.03.2008, 10:14

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

našo sem s 3m dala na tla. ker so bile to ploščice sem na deko dala rjuhco. ko smo pa domov prišli in je bila stara 5m sem jo kar na puzle dala in nobenga problema, dokler ni očk, rokic ipd začela iz puzl ven stikat, zato sem jih odstranila in pustila samo tiste na črke, pa tudi te so vse zgrizene :=))).

clock-img

25.03.2008, 10:58

clock-img

country

pencil-img

266

Pri nas imamo telovadno blazino od elana, na njej pa igralno dekico, ki naj bi bila bazen, če v stranice vtakneš valje, vendar smo mi brez. Na srečo je blazina precej velika, saj je ta dekica največkrat kje odrinjena in pomečkana, tudi na glavo si jo je že dala user posted image
Sedaj, ko se je začela plazit, pa gre najraje na tla. Imamo topli pod in talno gretje, tako da me ne skrbi, da bi jo zeblo.

clock-img

25.03.2008, 11:53

clock-img

januskica

pencil-img

140

na začetku je imela eno igralno blazino, varianta Tiny love ... potem ko pa je začela vstajat in se okrog plazit ni bila več zanimiva in smo ji vzeli puzle. so fajn za sedet, ko se igra. čeprav navadno se vsede kar zraven in ne gor. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem