No pa da vam še jaz poročam. Sem bila pri Rešu!!! Kaka faca, si je pa vzel čas in sva bila z mojih sigurno vsaj pol ure pri njemu.
rekel mi je, da žal zaradi malo podatkov ne more povedat zakaj je prišlo do infekcije in ognojkov, da pa je verjetno vame res bilo neki vnešeno, samo da verjetno niso okužene celice. Tako da mi je svetoval, naj grem najprej po pingvinčke, potem pa naj se odločam dalje. Če bi bile celice okužene, se ne bi razvijale in jih ne bi zamrznili. No vsaj glede tega me je potolažil. Kar pa se same infekcije tiče, pa je rekel, da se ne vidi nič in da se kot takšne same izločijo z M.
Videl pa je kar nekaj malih cist na jajčniku in takoj določil PCO, vse ostale hormona pa da imam res v najlepšem redu in ko je videl izvide, mi je rekel, da so vzrok mojih težav jacevodi oziroma tube. Ena neprehodna, druga nepravilne oblike.
Se je pa začudil, kako to , da sem imela tako močno stimulacijo, da celic je bilo kar dost, še bolj je pa bil začuden, da so mi od 10-ih, ki so mi ostale po transferju ostale samo 2 za zmrznit.
V glavnem, malo sem potolažena, najprej na poseg sedaj 31.3. ko pa je naslednja M, to bo nekako konec aprila, v maju pa po zmrznjenčke, naprej pa bomo videli kako in kaj se bomo odločali, ali ostanem na GK (čeprav mi gre na živce, da se te vsi zdravniki podajajo) ali pa grem k Rešu.
Aja, pa še to mi je rekel, naj jih opozorim pri Et z zmrznjenčki, kaj se mi je zgodilo sedaj in da bi mi dali inekcijo antibiotika, ki preprečuje vnetja.
LP