Babuške, se pardoniram, ker se tolk časa nisem javila in vas hkrati obveščam, da se še nekaj časa ne bom. Pa ni to nič povezano s kako depresijo ali čim podobnim. Sem kar precej dobro, trenutno v fazi, ko ne mislim na otroke. U glavnem kompjuter se mi je razsul - verjetno ni prenesel vsega pira, ki sem ga z njegovo pomočjo požrla.
Zdaj se iz šihta javljam, moram to hitro, da me ne zasačijo.
Abra, takoj ko dobim kompjuter, bomo tole p i z d a r i j o predelale. Jaz prinesem pir in sok, dajamaja pa dobro voljo. Dajamaja, nič nisem posebej brala, ampak če se prav spomnim maš v začetku aprila sestanek pri našmu atu, ne? Bom navijala.
V postopku žal ne bomo skupaj, midva sva bla pri njemu z genetiko, pa je rekel naj maja pridem. Najprej me je hotu kar v nov postopek dat, pol je pa reku, pa saj ste šele bila in me prestavil na maj. Mi kar paše. Sem bila čisto tečna, ko sva šla tja, v stilu... človek se ravno fajn navadi, da neha na
študirat, pol mora pa spet začet...
Pikovitek, ti pa kar pusti vse tiste tvoje sestre in dohterce. Dokler ti vztrajaš, tolk časa lahko hodiš na postopke. Tak plan mam vsaj jaz. Ko bom enkrat prišla do točke, da se mi ne bo več dalo, bom nehala, prej pa ne. Pa če bo to 20 postopkov, jih bo pa dvajset! Upam, da mam dost energije.
U glavnem, ko dobim kišto nazaj, častim pir. Za vmesni čas pa želim vsem špikarkam mirno roko, vsem novim nosečkam čestitam, vsem, ki jim pa ni uspelo pa pošiljam enga
.
Pridne mi bodite.
AJA ŠE TO iz http://www.ivf.net/ivf/embryo_development-o2591-en.html
MORULA
Day 4 after insemination (Morula)
BLASTOCISTA
Day 5 after insemination (Blastocyst)
in HATCHING
The picture shows two blastocysts, the one on the left is an expanded blastocyst, the one on the right has expanded and is hatching from the shell (zona pellucida) and is getting ready to implant.
Čim več vgnezditev in srečnih donositev.
Lepe praznike.