IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Jst pravim,da bi bilo fajn,da bi se dobile v živo.Zakaj pa ne?Bi ubile 2 muhi na en mah.Bi se spoznale,pa še dekliščino bi imele.Kaj praviš?
Drugače sem ok.Smo čez vikend škarpo delal,pa en rojstni dan praznovali.So me pa prejšnji teden tolk ušesa bolela.To je za znort,kakšna zoprna bolečina.Ne pomnim,kdaj so me zadnjič.
Hmm,medeni tedni.Sva ravno včeraj z mojim razpravljala,kam bi šla.Pa so bile želje takele:Avstralija,Havaji,Maldivi.To so samo želje
Jaz pa bi takoj šla še enkrat v Dominikansko.
Drugače pa imava na Krku prikolico in nama ne bi čisto nič manjkalo,če bi bila tam.Ampak glede na to,da je september,bo verjetno Krk odpadu.
Abra upam,da si že boljše in nafilana z energijo.Kam bosta šla pa vidva na dopust?
Saj veš, da sem bolj sramežljive sorte

sicer pa, never say never
Uf, ušesa znajo pa res hudo bolet. Upam, da je zdaj konec teh obolenj, smo vsi preveč soncu zaupali, če je pa tko pomladno delovalo
Jaz navijam za Avstralijo, nisva tipa za poležavat na sončku, pa Avstralija dobro dene. Moj braranec je bil z ženo tam na medenih tednih, nazaj so prišli trije. No, en v trebuhu pršvercan

Pa še ena prijateljica tudi, sicer ni bla na medenih tednih, pa vseeno iz Avstralije prišla noseča

mogoče samo še to rabita
Midva se zdaj malo nad južno Španijo navdušujeva, čeprav je velikokrat za prvi maj ravno Španija v oblakih ... včeraj je bil še en preblisk za New York, pa sva najbrž že malo pozna zaradi kart. Tko nameravam še počakat, kaj bo kaj Reš rekel, pomalem še vedno upam na postopek, pol bo med prazniki ravno punkcija, pa ET. Za vsak slučaj pa moram imet rezervo, da ne bo prevelike žalosti

pa baterije je itak treba filat, drgač ne bom nehala kašljat, sem kot kak star kadilc