Živjo punce,
evo mene spet mal nazaj. Tooooolk ste napisale v teh treh dneh, da sem komaj vse preletela. Tale naša runda je bila res slaba. Kaj luna ni bila prava?
No, po
se mi prav ni dalo nič za računalnik.Ni bilo nobene volje in še vedno sem kr razočarana.Tokrat sem imela kar velike upe in pričakovanja. Klicala sem na GK, dobila cifro, Blanka pa mi je rekla, da naj se pogovorim z mojo g. kako zdaj naprej, ker sem 4 poskuse pokurila in ker baje še ni uradno, da so naprej postopki brezplačni, ne ve, kako je s plačilom.
Drug teden bom šla k moji ginek. in Bokalovi, ki je moja zdravnica za IVF, da rečemo kako naprej. Malo me skrbi izjava, ki mi jo je namenila zdravnica, ki mi je delala transfer. Tik predno sem se ulegla na mizo, me je vprašala, če sem kaj razmišljala, da bi dala odstranit jajčnike. Pa sem jo samo butasto pobulila in rekla Neeee, zakaj pa? , pa mi je odgovorila: No, če zdej tole ne rata, se pogovorte z ginek. o tem. Ker sem bila z mislimi pri transferju in mislimi, da mi tokrat rata, sem njeno izjavo ignorirala, da me nebi preveč težilo. No, ampak zdej pa ne vem zakaj je to rekla. Bom vidla drug teden. Mislim, da je en jajčnik nekaj čudno zavit, ampak če sem lepo celice naredila, kaj je pol narobe. Če jih dam ven, kaj mi pa potem preostane?
Lep dan vsem....