writing-img

RE: IVF/ICSI - marec

clock-img

01.04.2008, 11:40

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ledenka absulutno!

clock-img

01.04.2008, 11:40

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Kako je pa kaj naša Andreja?A se nam je kaj javila?Kako ji je kaj šlo.A katera ve?

clock-img

01.04.2008, 11:46

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: iannia

Ja, Ledenka, res je eden od zdravnikov, ki je bil na UZ mi je rekel, da on vidi nek stafilokok-če sem si prav zapomnila, kar naj bi bilo neko vnetje. Prej nisem še odgovorila, katera mi je delala transfer-torej, ne vem imena, sem bila pa na GK, zdravnica pa je dokaj mlada in simpatična za pogledat, s krajšimi rjavimi lasmi. Če bo katera predlagala ime, se bom morda spomnila user posted image . Drug teden javim kaj sem zvedla. Mogoče pa res jajcevodi kaj ovirajo.

Iannia, zna biti da ti je Pintarjeva delala UZ. Saj ta je takšna bolj manjša, ima krajše lase in je ful prijazna.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

01.04.2008, 11:48

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Neki je blo govora o snidenju v živo. Če bom kokertok pr seb, predlagam Supernovo na Rudniku, je ene par fajn lokalčkov, sem šla včer mal pofirbcat (ker mi začuda par urc ni blo tok slabo). Men je to ful bliz, zato navijam za to, drgač pa lahk tud kje drugje. Sam še datum povejte, pa gremo!

Evo ene,ki ni sramežljivauser posted image user posted image user posted image .Jst sem takoj za!

bom jest tudi ZA, samo se moramo prej dogovriti, da organiziram varstvo za mojega kosmatinca (beri da se z mojim dogovorim, da pride prej iz službe in ga pelje na sprehod). Načeloma tudi jaz to Supernove nimam prav daleč.

Važno je, da si zraven!"

clock-img

01.04.2008, 11:52

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Če me bojo noge še nesle, pridem z mojim ogromnim trebuhom vsaj na sokec, da vas pozdravim.user posted image Pa hitro se dogovorite za tole srečanje, ker men se vsak dan pozna user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2008, 11:52

clock-img

andreja 07

pencil-img

370

Pozdravljene

Do nadaljnjega , meiz objektivnih razlogov ne bo na forum saj dobivam telefonske klice če sem noeča p ače sem normalna.

Vsem želim da se val lepo izteče,nosečkam zdrave dojenčke ostalim pa čimprejšnji +
Pa to ni prvoaprilska šala

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

clock-img

01.04.2008, 11:57

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

andreja, ti želim vse dobro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.04.2008, 11:58

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

A ima morda katera telefon od lekarne na Fernetičih? bom šla najbrž v petek po prometrium user posted image  ko bom vedela, kdaj bo pukcija

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.04.2008, 12:03

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Andreja res mi je žal. Nekateri pač nimajo svojega življenja. Upam, da se nam kmalu pridružiš kot user posted image .

clock-img

01.04.2008, 12:11

clock-img

hati

pencil-img

603

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

A ima morda katera telefon od lekarne na Fernetičih? bom šla najbrž v petek po prometrium user posted image  ko bom vedela, kdaj bo pukcija

Številka je 0039 040 212733

Odprta je popoldne od 16:00 do 17:30.

clock-img

01.04.2008, 12:14

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Pozdravljene

Do nadaljnjega , meiz objektivnih razlogov ne bo na forum saj dobivam telefonske klice če sem noeča p ače sem normalna.

Vsem želim da se val lepo izteče,nosečkam zdrave dojenčke ostalim pa čimprejšnji +

Andreja pa si sigurna,da to ni prvoaprilska šala.Ker z takimi stvarmi se ni za hecat. Skratka želim ti vse dobro.Še sedaj ne vem kako si opravila na ET.

clock-img

01.04.2008, 12:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: hati

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Številka je 0039 040 212733

Odprta je popoldne od 16:00 do 17:30.

Hvala!

clock-img

01.04.2008, 13:12

clock-img

hati

pencil-img

603

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Pozdravljene

Andreja pa si sigurna,da to ni prvoaprilska šala.Ker z takimi stvarmi se ni za hecat. Skratka želim ti vse dobro.Še sedaj ne vem kako si opravila na ET.

Joj Andreja, pa ne se obremenjevat s takimi ljudi. Sam nasmej se in pojdi mimo. Škoda tvoje energije. Upam, da je bilo na ETju vse lepo in da boš zagledala +. Kdaj boš pa ti test delala?

clock-img

01.04.2008, 13:23

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Andreja od kod pa ljudem tvoja tel.št.? Upam, da je ET uspel in, da še naprej ostaneš naša članica.

clock-img

01.04.2008, 13:30

clock-img

ROZICA29

pencil-img

113

Hvala Mismis za uvrstitev na seznam.

clock-img

01.04.2008, 13:52

clock-img

konina

pencil-img

989

ohoho, vijolična pošast je med nami! Sem kar malo pogrešila tole sličico in osebo, ki ji pripada. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

clock-img

01.04.2008, 14:08

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: konina

ohoho, vijolična pošast je med nami! Sem kar malo pogrešila tole sličico in osebo, ki ji pripada. user posted image

Lp, Nina

Tudi jazuser posted image

clock-img

01.04.2008, 14:22

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Andreja, jaz tud upam, da je šlo na ET vse OK, pa da prideš še kaj naokrog. Pa res se ne pustit firbcom v slabo voljo spravit.

Pikovit, ja v albumu sem jaz na moj poročni danuser posted image , sam bučo sem dala stran, da ne bom lih celi vesoljni Sloveniji na razstavi.

No, ker vidm, da je kar nekaj interesentk za snidenje, predlagam kar ta četrtek 03.04. popoldne (če ni prezgodajuser posted image ) v Supernovi na Rudniku, za točen lokal pa uro (to vi povejte, jaz sem itak skoz doma) se pa še zmenimo. No, pa povejte kako vam paše.

clock-img

01.04.2008, 14:25

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Evo jest se prva pofočkam za tole srečanje, samo mismis dela do 16-ih potem mora pa domov (to je odvisno od gužve na Brezovici)  priti pa user posted image doma pustiti, mu avto vzeti,  potem pa lahko prletim, torej tam nekje od 17.30 ure dalje

Ime lokala pa kar ve povejte, jaz nimam pojma kakšni lokali so tam oz. kje jih sploh iskat.

< Sporočilo je popravil mismis -- 1.4.2008 14:39:15 >

Važno je, da si zraven!"

clock-img

01.04.2008, 14:37

clock-img

bambi75

pencil-img

763

Ledenka do petka bodo folikelčki lepo zrasli, pa gotovo se bo še kakšen pojavil.

Hati lepo grej svoji user posted image  user posted image .

Andreja upam da te ne bodo več nadlegovali in da je bilo na ET vse OK.

clock-img

01.04.2008, 14:51

clock-img

jelka123

pencil-img

182

javljam se iz uz-imam 1user posted image ,sem zelo vesela,srček se že vidi je pa nos.6 tuser posted image

clock-img

01.04.2008, 14:52

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Jelka

Bravo za  user posted image . Miren preostanek nosečnosti, brez slabosti, ti še naprej želim...

Važno je, da si zraven!"

clock-img

01.04.2008, 15:01

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Jelka

Bravo za  user posted image . Miren preostanek nosečnosti, brez slabosti, ti še naprej želim...

Jelka, se kar podpišem. Brez slabosti in novembra zdravga pikca!

clock-img

01.04.2008, 15:43

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Lepo, da se me še spomnite. Jaz sem vedno med vami, le da pišem bolj malo. Ne sledim čisto in se bojim, da bom katero prizadela, ker bi jo slučajno spustila. Jaz sem še vedno na "stand-bayu" oz obdobju nirvane. Pripravljam se na nov postopek, mogoče bo pa le prej kot septembra....
Konina, meni so se solze ulile, ko si sporočila, da si nova srečka.
Pikovit, kdaj greš v postopek? mogoče bova pa skup. Srečanja se pa tudi jaz veselim. Pozdravla bi pa še deyzico, ki je ravno tako v stanju mirovanja (če slučajno še kaj bere) in seveda tudi vse ostale.

< Sporočilo je popravil blanč -- 1.4.2008 15:49:57 >

clock-img

01.04.2008, 15:46

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: jelka123

javljam se iz uz-imam 1user posted image ,sem zelo vesela,srček se že vidi je pa nos.6 tuser posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo za srček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem