Dobro jutro punce! Kako ste kaj? Včeraj pa ste toliko načvekale.....
Pija 76, ti se kar pridno uči, jaz bom tudi danes zbrala skupaj literaturo, me čaka orng izpit 11.4. in sicer Mikro, Makro in Ekonomska politika v enem. Pikola ko vidim vso to gradivo, me kar mine.
Abra, držim pesti, ti pa javi. Naj gre tako kot je potrebno.
Andreja 07, kako si kaj ti rešila svojo situacijo? Upam, da je bolje!!! Kar se pa hiperce tiče, ti bom pa takole rekla, jaz sem jo imela pa sem zanosila. Pravijo, da če je hiperca, da je maternica nekako bolj prekrvavljena in da se zaradi tega pikica lažje ugnezdi.
Rožica 29, jaz sem si tudi inekcije dajala zvečer, ker je bilo bolj sigurno da sva doma, ker pikal je pa mene moj dragi, sama ne prenesem igel. Pikal me je pa v stegno, ker me je v trebuh preveč bolelo. Men so na GK rekli, da je vseeno kam se pikam, sam da je v kožno gubo. Iglo pa mi je dragi zasadil cca polovico, ne celo in počasi stiskal, da je cela tekočina ostala v meni. Pazi pa samo da je res pod kožo.
Punce mene pa neki zanima, kot sem par dni nazaj omenila, sem se lotila telovadbe, da dam par kilc dol in da bom "lepa" za svoje pikice. Sedaj ko sem bila na operaciji imam 7 dni staleža in sedaj ne vem kdaj lahko spet pričnem s telovadbo. Ne bi rada se kaj preforsirala in da bi bilo kaj narobe, mi pa kar malo manjka sedaj moj picikl. Sem pa včeraj, ko sem se opravljala običajne stvari očitno malo prenaprezala, saj me je zvečer kar pošteno bolelo, pa še krvavet sem spet začela.
Bi se vam z veseljem pridružila danes pa ne upam, bom pa drugič.
Lep dan vsem skupaj!