ležalnik:a masteotročke podnevu - če že ne plezajo po tleh - v ležalnikihal kje?
Naš je občasno v ležalniku, ker ne zdrži dolgo. Je pa dnevno malo v ležalniku, malo na tleh, malo po rokah in malo v vozičku.
a vi otročke kopate vsak dan?
Jaz ga načeloma kopam vsak dan, vendar samo z vodo. Milo uporabim enkrat tedensko. Pa naš tudi zelo uživa v vodi, se ful igra s svojim delfinčkom. Pa mislim, da je manj dela, če ga skopam, kot pa da ga umivam s krpico. Itak ga s krpico ne moreš nikoli tako dobro umiti, kot s kopanjem. Pol ga pa namažem z Eucerinom in ma tako mehko in lepo kožo.
Me tudi zanima v zvezi z dodajanjem mesa. Kdaj ste začele? Kje kupite meso - a talna reja, domače?
Mi smo pričeli sedaj, ko je star 6 mesecev. Jedel je že piščančka, včeraj pa makaronflajš. Pa je ful pojedel, reakcije pa ni blo nobene. Meso kupujem v trgovini. Mu bom pa kupila tudi kak kos teletine in žrebička (je dobro za kri).
Pa kaj ste vse tok "panične" zarad teh vrtcev? Pa sej otrokom ni tam nč hudga! Prou fino se imajo!
Se podpišem pod to.
brisanje ritke - mi tudi uporabljamo DM robčke, so mi the best. Če se pa pokaka, mu pa rito še umijem z "nekdaj" pleničnimi podlogami. So ful mehke, ko so mokre.
Zdele sem pa neki tle na rr prebrala. Kako da po 6. mesecu ni treba več sterilizirat flašk
Na kok časa ji vi prekuhavate? Js morm priznat, da jih skor nikol ne.
Glb, jaz tud ne. V zadnjih 3 mesecih mogoče 2x. Jaz umijem z detergentom pa splahnem pod vročo vodo, pa je. Dosedaj ni blo še nič narobe.
IZVIRNO SPOROČILO: pot
Naslednji obisk pri pediatru pa imava šele pri 9ih mesecih. A ve imate P od zdaj naprej še vsak mesec? Vidim, da imate mere tudi pri 6ih mesecih.
Mi imamo tudi naslednji obisk pri 9 mesecih. Mi je pa dala za hemogram, pa ne vem kdaj naj grem v laboratorij. Zdaj, ali tik pred pregledom v 9. mesecu?
Tolk za zdej. Moram večerjo pripravit...pa se beremo na večernem čveku.