Buhuhuuuuuu
! Zakaj nisem mogla na srečanje
. Kako ste bile luštne, malčki pa še bolj
! Lepe fotke; Klaudia,
Desetku za filmček! Klaudia, a bi se ti dalo ob priložnosti napisat, kdo je kdo pod slikcami - saj Ljubljančanke poznam, za Štajerke pa nimam pojma (pogruntala sem Eni v norih žabicah
in Mehurčico ter Mišk in Dono - je ne moreš zgrešit, kaki kjut laski
!
Aja, Janja, super frizura, res ti paše!
Moj mali zadnje noči štrajka in se ful zbuja, ne vem, ali ga vendarle matrajo zobje; včeraj sem mu skoraj dala eno svečko proti bolečinam, pa z
prižgeva lučko v spalnici, mali se nama pa reži! Potem mu nisem dala svečke, eno uro je razgrajal, potem pa omagal in zaspal za 4 urce. Pa tudi čez dan se nekaj kuja; do sedaj smo ga dali v posteljo, morda nekajkrat popravili dudo, pa je zaspal, lepo brez joka, zdaj je pa to katastrofa, dere se tudi po eno uro, zaspan ko šus, spat pa ne in ne, pa ne se crkljat, pa ne se dojit, uf, sem utrujena
. Upam, da je to vpliv lune
.
Danes zvečer sem bila spet sama z obema, sem ju kopala in je večji zlezel v čeber od malega, malega sem pa v banji namočila
. Potem se obema skupaj (večji je bil danes res prijazen do mene
) brala pravljico. Zdajle, upam, pa že spita, vsaj noben se ne oglaša
.
Valči: tvoja P je pa res malo čudna. A je ne bi zamenjala? Jaz sem res komplicirala z GH pri prvem (in bom tudi pri drugem, ne morem iz svoje kože
) in sem tako riž kot krompir dala pred 1. letom. Evo, zdajle sem šla gledat dnevnik, ki sem ga pisala pri večjem, in pri 6 mesecih je dobil riževe kosmiče (z mojim mlekom) kot prvo gosto hrano. Prvi mesec je dobival riževe kosmiče, zelenjavo in nealergeno sadje, če se prav spomnim, pa tudi polento (očitno sem pozabila zapisati). Z dopolnjenim 7. mesecem sem začela uvajati meso in, če se ne motim, rumenjak. Pri 8 mesecih sem uvajala jedi z glutenom in krompir (zaradi škroba so mi svetovali tako pozno). Pri 9 mesecih fermentirane mlečne izdelke. GH sem uvajala po tabeli, ki mi jo je dala patronažna, sestavila pa jo je ena znana slovenska pediatrinja-alergologinja. Upam, da sem ti bila v pomoč.
Srečanje v četrtek 24.4. ob 11h - Kolosej
- suzanamai
- janja
- orka**
- Klaudia
- Oktoberka
- Kasija
- živa
orka**, me veseli, da prideš, midve imava oba otroka rojena v istih mesecih, če se ne motim
, bi te res rada spoznala.
2ursae, prideš v čet. prosljavljat narejen izpit
? Držim pesti zate!
Se spomnite, ko sem se v soboto jezila na
, ker je pozabil dati otroku plenico pred spanjem? No, zdajle je malček primaširal iz sobe, ga vprašam, kaj je in ugotovim, da mu je eno pikico ušlo v pižamo, ker sem mu ob sitnarjenju malega pozabila dati plenico pred spanjem
. Se je pa frejer očitno zbudil, ko ga je tiščalo
. Mogoče bomo pa kmalu tudi med spanjem brez plenice (sanja
o koruzi
).
Zdaj grem pa malo polenarit.
Lp,
živa
< Sporočilo je popravil živa -- 21.4.2008 21:48:40 >