Zadnji članki

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko boga...
Kuharajamo

IDEJA ZA IGRO: Skrivnostna vreča
Izkoristite prosti čas za otroško igro po metodi Montessori, ki bo spodbujala malčkov razvoj, hkr...
Ideje za igro
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

.
Čimprej se pozdravi, da boš spet fit
prej muka kot pa v užitek.
Jaz sem obe babici izgubila ko sem bila stara 10 in 13 let. Na obe sem bila zelo zelo navezana, da mi je včasih še danes hudo za njima. Dedka pa sem izgubila pred 4 leti, ko je bil Andraž star 5 mesecev. Tako da nič od žlahte. Imam le še prababico, ki bo za božič stara 99 let.
Kako spraviti korenček dol iz oblačil? Ne gre, pa sem že poskusila par stvari....ne gre in ne gre...
. Saj boljše....drugače tak ne bi nič naredila, ker bi pred TV čepela in hitro zaspala. Še takrat, ko bi lahko kak film pgledala, po max10 min zaspim.
), da moram zadeve pripravit zeeeelo tekoče, tako da z jezičkom ne more ven potisnit
groza me je edino, ko se bom razkazovala s tem velikim trebuhom...bo še kdo pomislil, da sem spet noseča
pa takoj ve
in čestitke za prvi zobek
, pokaži nam slikice iz krsta
?