writing-img

RE: kras in nosečke

clock-img

09.04.2008, 12:31

clock-img

sesil

pencil-img

3017

je bila katera v ponedeljek na telovadbi za nosečnice? kako je bilo?

clock-img

09.04.2008, 18:13

clock-img

onur

pencil-img

2700

Jaz nisem bila. Predpisano imam mirovanje in bolniški stalež, ker sem v ponedeljek malo zakrvavela. Sem šla v porodnišnico na pregled in je bilo vse ok. Predpisal mi je Prometrium in mirovanje. Pregled pri g imam naslednji četrtek. Tako, da zdaj cele dneve sam ležim in pa spim. Ma postane človek od tega kar odvisen in ko vstanem, me vleče nazaj v posteljo.

clock-img

10.04.2008, 20:28

clock-img

sesil

pencil-img

3017

joj, to pa ni fanj novica. čuvaj se, pa res miruj in počivaj. držim pesti da bo vsa ok.

clock-img

11.04.2008, 07:15

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

je bila katera v ponedeljek na telovadbi za nosečnice? kako je bilo?

Jst tudi nisem bila.... me je zob bolel - sem bla pr zobarju... pa v torek me je tudi bolel.... v sredo pa sem od vsega hudega še migreno staknila.... komaj danes sem prišla k sebi..... Boga moja pupika, po moje je ful lačna....

clock-img

16.04.2008, 15:03

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Halooooooooooooooooooo..... user posted image

Kje ste no? Kdaj gremo na čajček, kavico, sokec, vodo ali v Eleno na tortico? user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 18:43

clock-img

onur

pencil-img

2700

Izgleda, da vse počivajo. Večkrat grem gledat gor, ma ni ne duha ne sluha o nobeni. Jaz zaenkrat še žal ne morem, ker sem še na bolniški in moram biti doma. Počivanje. Jutri mam pregled pri ginekologinji. user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 16:30

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jst se tudi tkuuuu veselim teh pregledov... sploh, ker me nikoli vaginalno ne pregleda..... yihaaaaaaaaaaaa.... V četrtek ga imam.... mislim da bo morfoligija.... ma kuuuumi čakam....

Hitr ozdravi....user posted image

clock-img

17.04.2008, 17:20

clock-img

sesil

pencil-img

3017

jaz tudi prečekiram, če je katera kaj napisala, pa najdem večinoma našo temo tam na 3 strani. monologov pa nočem imeti.
jaz grem takoj na en drink, samo povejte. jutri imam tudi jaz ginekologinjo. a jo ima  katera v postojni, ker se bomo potem srečale?

clock-img

17.04.2008, 18:57

clock-img

onur

pencil-img

2700

Sesil! Jaz sem imela danes ginekologinjo v Postojni pri dr. Tanji Jordan. S plodkom je ok, sem ga videla, slišala srček. Star je 9t. Jupi. Sedaj pa se moram naročit na nuhalno.

O, Lara. Jaz pa do zdaj samo vaginalne preglede, ma sem se že navadila.

clock-img

17.04.2008, 18:58

clock-img

onur

pencil-img

2700

Sesil. Sem videla, da si danes pisala na forum, tako da imaš jutri ginekologinjo in tako ne bo ista.

clock-img

18.04.2008, 07:59

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Sesil... no greva... jaz bi lahko danes popoldne, jutri v nedeljo.... oz. skoraj vsak dan popoldne... V sredo sem sicer že zmenjena z eno frendico ma komaj zvečer, v četrtek pa imam pregled.... Drugače pa, povej, kdaj ti paše... user posted image

Onur... tudi jaz hodim k Tanji Jordan pa me še niti enkrat ni vaginalno pregledala... niti na prvem, ker sem glih prej pred par meseci bla pri njej na pregledu.... Grem pa vedno ob četrtkih, ki dela popoldne, dopoldne nimam cajta... hahaha

Čawči, šibam zdej... user posted image

clock-img

18.04.2008, 10:17

clock-img

onur

pencil-img

2700

Lara, tudi jaz hodim ob četrtkih. Me je pa vaginalno pregledala sedaj dvakrat, ker sem imela neredne cikluse m, da mi je lahko natančno določila velikost plodu, ker drugače bi bila več noseča kot sem.

clock-img

18.04.2008, 14:24

clock-img

sesil

pencil-img

3017

mene je vaginalno pogledala samo prvič, potem pa naprej uz prek trebuha. joj, se spomnim kako je bilo še na začetku, lepi spomini, zdej pa imam že napotnico za v porodnišnico. uživajte , ker ta čas tako beži.
Lara Croft, greva enkrat med tednom na pijačo, ampak se čujemo v ponedeljek (pred torkom ne morem). lahko kar na zs, da ne bomo tle smetile. če se nam pa katera druga še pridruži pa še boljše.

clock-img

26.04.2008, 08:14

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Se vidiva še kej, ne? user posted image user posted image

clock-img

27.04.2008, 10:59

clock-img

sesil

pencil-img

3017

Ja, seveda, ko pridem sama v sežano ti pošljem kak sms, da še kakšno rečemo.

clock-img

25.07.2008, 08:48

clock-img

tejci01

pencil-img

629

Živjo pupike!
Komaj da sem našla to temo, ker že veliko časa ni nobena nič napisala.
Sem iz Dutovelj samo sem se preselila v Komen k mojemu ljubitu. Rok imam nekje 15.12. V materinsko šolo bom verjetno hodila v NG.
Kdaj pa bo materinska v Sežani, ali mogoče katera že ve? Ker se bi vam pridružla, ko bi šli na ogled v postojnsko porodnišnico, ker bom tam rodila.

Naj se katera javi, ali ste že vse postale mamice?

clock-img

25.07.2008, 11:35

clock-img

tejci01

pencil-img

629

Kaj ni nobene kraševke več med nosečnicami ali ste odšle vse na dopust?

clock-img

25.07.2008, 19:17

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Kdaj pa bo materinska v Sežani, ali mogoče katera že ve? Ker se bi vam pridružla, ko bi šli na ogled v postojnsko porodnišnico, ker bom tam rodila.

V Sežani bo spet septembra.... user posted image Ma takrat, ko boste šli porodnišnico gledat, bom jaz morda glih v porodni...user posted image

clock-img

26.07.2008, 09:42

clock-img

tejci01

pencil-img

629

Lara croft kdaj pa imaš rok?
A si prav iz Sežane?

clock-img

28.07.2008, 16:53

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Lara croft kdaj pa imaš rok?
A si prav iz Sežane?

Ma prow iz Sežane.... user posted image Rok pa čez  ene 45 dni... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem