writing-img

RE: ne vem več

clock-img

23.03.2008, 08:28

clock-img

Anonimen

Ja, Minka, ampak me nobeden ne more prisilit, da bi povedala kdo sta, poleg tega pa nisem rekla, da mi rihtata kakšne cifre, bi mi jih pa lahko, če bi hotela. Samo tega ne delam, niti onadva, a ne user posted image .

S tem primerom sem samo hotela povedati, da je do cifr zelo lahko priti, če veš kje iskati.

Pa če imaš kolege na policiji, ti lahko (ali pa tudi ne, odvisno od posameznika) zrihtajo podatke iz njihovih evidenc, pa z zdravstvom je tudi tako (nažalost) inše marsikje.

clock-img

24.03.2008, 10:48

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
J, da mi rihtata kakšne cifre, bi mi jih pa lahko, če bi hotela.

Kaj ti bo številka? Kaj ti bo podatek, kdo je? Da ga boš s kolom po glavi? Da vzameš pravico v svoje roke in si potem na naslovnici Slovenmskih novic?

Te stvari so za uraden postopek. Gre za nadlegovanje. Po uradni poti sproži postopek in preko odvetnika vloži tožbo ali prepoved "približevanja". Te stvari so precej enostavne, če se jih NE lotiš na svojo roko.

clock-img

24.03.2008, 13:33

clock-img

Anonimen

Tehnofil, nisi dobro prebral user posted image .

Bom po kmečko napisala: s tem primerom sem hotela avtorici posta, ki se je spraševala, od kje tisti neznanki cifra, pojasniti, da je do cifer ali kakršnega koli osebnega podatka zelo lahko priti, če to hočeš. Žal tudi mimo zakonsko določenih poti.

Tako da - se strinjam - obstajajo uradne poti, zato so tam, da ne vlada kaos in sistem oko za oko.

clock-img

25.03.2008, 14:40

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Tehnfil, nisi dobro prebral  .

Ankica, sploh nisem tebe spraševal (čeprav tako izgleda). Mi je jasno, kaj si mislila. Gre za to, da se naj vsak vpraša kaj bi sploh s takšnim podatkom počel drugega, kot sebe spravil v resne težave.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem