writing-img

med menstruacijo...

clock-img

24.03.2008, 10:12

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Kaj pravite na to novost:
http://www.lunette.si/tuotteet/kuukautiskuppi.php

Še vtisi:
http://www.lunette.si/info/kommentteja.php

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

24.03.2008, 10:19

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Svaštauser posted image ................. jaz še vedno prisegam na tampone.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

24.03.2008, 10:49

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Svašta ................. jaz še vedno prisegam na tampone.

Hvala enako.

clock-img

24.03.2008, 11:05

clock-img

Markova

pencil-img

138

Ni ravno novost. Enaka zadeva kot Mooncup, samo druga firma. V redu stvar, samo za zelo močno menstruacijo se ne obnse najbolje.

clock-img

24.03.2008, 11:20

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz bi pa tole sproala. A katera že ima? Jaz imam od vložkov s krilci vse vneto med nogami...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

24.03.2008, 11:44

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jaz bi pa tole sproala. A katera že ima? Jaz imam od vložkov s krilci vse vneto med nogami...

Jaz bi tudi zaradi tega probala. Tamponi mi pa ne dišijo, ker držijo umazanijo notri... Nekak mi ne potegnejouser posted image Tale stvar je pa sterilna in se lepo spere. Mogoče bom pa res naročila...

clock-img

24.03.2008, 12:06

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz bi tudi zaradi tega probala. Tamponi mi pa ne dišijo, ker držijo umazanijo notri... Nekak mi ne potegnejouser posted image Tale stvar je pa sterilna in se lepo spere. Mogoče bom pa res naročila...

Tudi jaz ne maram zaradi tega tamponov. Jaz tudi zdaj razmišljam o nabavi. Pa saj, če pomislim, 30€ ni nevem koliko. Za svoje zdravje bi pa vse sprobala.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

24.03.2008, 13:25

clock-img

Anonimen

Ne bi jaz tega. Če kam grem dam tampon, za doma pa vložke in to VIR.

clock-img

24.03.2008, 13:55

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Se mi ne zdi slaba zadeva. Bi jo sprobala. Se jo že da kupiti v drogerijah? LPuser posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

24.03.2008, 16:02

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

V DM se da kupit, sem prebrala ravno na tej strani, ko jo je FLASK_A objavila. Lahko pa naročiš tudi pri njih prek spleta. Če naročiš še kaj zraven, je pa poštnine fraj. Vsaj tako jaz razumem. Jaz zdaj na veliko preučujem tole stvar. Sem nekaj brala tudi po drugih forumih. Sem že skoraj prepričana.

clock-img

24.03.2008, 17:19

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Tudi mene ne ta stvar privabla.user posted image Samo me pa zanima kako to pol ven daš. Saj sem prebrala da gre, ampak kaj pa če vseeno ne dobiš ven.user posted image

clock-img

24.03.2008, 17:43

clock-img

taly82

pencil-img

299

Res uredu zadevica.user posted image Ali je katera že poizkusila?

clock-img

24.03.2008, 18:08

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Zanimivo...pa še mišice medeničnega dna treniraš zravenuser posted image  Morda pa bom poskusila.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

24.03.2008, 18:22

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Vče si lahko preberete tukaj. Poleg te strani, ki jo je omenila avtorica, pa obstajajo še druge. Recimo tale, tale, ali pa tale. Pa upam, da to ne bodo šteli kot reklamo. Jaz sem gledala, kje je ceneje. Mogoče bom naročila kar v anglijo, čeprav sem najbolj navdušena nad tole finsko rečjo.

clock-img

24.03.2008, 19:19

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dulcinea, kaj pa je razlika od teh, ki se dobiljo v Slo? Zakaj bi narocila v tujino? Nisem vsega brala, pa če mi lahko mal povzameš user posted image

Cene so tam-tam s stroški poštnine vred...

clock-img

24.03.2008, 23:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.03.2008, 17:32

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Je že katera šla pogledat za to stvar v DM? Jaz sem šla ravno danes in še noben nič ne ve o tem izdelku.user posted image

clock-img

25.03.2008, 17:36

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dulcinea, kaj pa je razlika od teh, ki se dobiljo v Slo? Zakaj bi narocila v tujino? Nisem vsega brala, pa če mi lahko mal povzameđ user posted image

Cene so tam-tam s strođki pođtnine vred...

Femmecup costs Ł 14.99 each including worldwide postage.

Če dađ te funte v evre, pride malo manj a ne? Men je moj reku, da je to okol 20€. Če je prav preračunal. Se previ, da je tukaj pođtnina za po svetu ţe vključena poleg tega čuda od đalčke.

clock-img

25.03.2008, 17:40

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

No, kakšne črke mi je pa zdaj to naredilo?

clock-img

25.03.2008, 21:10

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Aha..  No pa sej.. Meni je ona ponudba všeč, ko dobiš tako lično vrečkico zravenuser posted image Sam bom pomoje vseeno v DM zavilauser posted image Tole preko pošte ne prakticiram dostikrat, grem kar v trgovino pa kupim. Mam takoj in za ziheruser posted image

clock-img

26.03.2008, 10:32

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Joj, meni se pa to ne zdi ravno kul. Tamponi ne držijo umazanije not, če jih menjaš na 2 uri. Jaz jih morem v vsakem primeru, ker imam precej močne krvavitve. Saj v tej "skodelici" pa stoji menstrualna kri in če se premikaš, ves čas obliva maternični vrat. Joj, moram rečt, da me ta ideja v bistvu zelo skomina in mi je skrajno neprijetna. Brrrrr.
In kaj potem, kadar nisi doma....na javnih straniščih, ali v službi izlivaš vsebino v WC in potem spiraš pri umivalniku? Ne vem no....user posted image

clock-img

26.03.2008, 10:34

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Tudi jaz sem imela te težave. Sedaj ko uporabljam tampone in za ponoči vir80, jih nimam več. V vseh teh famoznih vložkih s krilci in brez je toliko ene kemije in po mojem niti ne dihajo najbolje, čeprav naj bi....

clock-img

26.03.2008, 10:35

clock-img

Anonimen

Meni ne potegne.

So pa že tamponi bolj komot. Pa čist nič manj higienični.
Pa nekatere uporabnice mooncup-a tožijo, da se naredi vakum in ne morejo ven potegnit... oz je odstranjevanje zelo boleče.

clock-img

26.03.2008, 11:33

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz imam Mooncup že več kot leto in ne zamenjam user posted image  pa še M so postale krajše za kak dan in z izcedki nimam problemov. sem imela tole že tud na potovanjih zraven, pa se je fajn obneslo - sam vlažen papir morš met zraven v WCju, pa je.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.03.2008, 11:36

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Joj, meni se pa to ne zdi ravno kul. Tamponi ne držijo umazanije not, če jih menjaš na 2 uri. Jaz jih morem v vsakem primeru, ker imam precej močne krvavitve. Saj v tej "skodelici" pa stoji menstrualna kri in če se premikaš, ves čas obliva maternični vrat. Joj, moram rečt, da me ta ideja v bistvu zelo skomina in mi je skrajno neprijetna. Brrrrr.
In kaj potem, kadar nisi doma....na javnih straniščih, ali v službi izlivaš vsebino v WC in potem spiraš pri umivalniku? Ne vem no....user posted image

Razmišljam popolnoma enako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem