cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

01.04.2008, 17:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.04.2008, 18:55

clock-img

alysa

pencil-img

618

Čestistke user posted image user posted image user posted image   gaya24 in veliko crkljanja.

clock-img

07.04.2008, 10:58

clock-img

Breychee

pencil-img

19

hej.

joj, js sem odprla temo nosečke koroška in sem mislila da bomo skupaj preživele nekaj mesecev. ampak, žal se moram posloviti, ker nisem več noseča. js vsem želim najlepšo nosečnost in tiste ki ste že pri koncu, lep in hiter porod. naj bodo vaši sončki srečni sončki. lepo se imejte in veliko sreče.

pa čestitke za "novega" maja, ki mislim da vem katera mamica ga je rodila user posted image .

ja tako. izkoristite vse prednosti nosečnosti in porodniškega dopusta user posted image .

čao.

Bomo videli kaj bo?!

clock-img

07.04.2008, 11:30

clock-img

lex

pencil-img

6532

breychee hvala za lepe želje, tebi pa želim, da se ti čimprej uresniči, da boš mamauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ti kar pridi kdaj pa kdaj poklepetati z nami.

gaya vama pa čestitkeuser posted image user posted image , pa čimveč cartanja

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.04.2008, 14:03

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Breychee - kr pogumno naprej..  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  .. da se čimprej vrneš med nas..

gaya tebi pa iskrene čestitke in velik cartlanja  user posted image  user posted image  user posted image

Js pa trenutno odštevam dneve do morfologije.. jo imam šele 15.5., ko bom že v 23 tednu. Kaj je katera od vas tudi imela tako pozno M?

clock-img

07.04.2008, 18:10

clock-img

nell

pencil-img

938

Pozdravček korošice!

Jaz sem sicer avgustovka in nisem korošica imam pa kar nekaj prijatlc od tam, pa iščem še eno. Pa me neki zanima LEX a si ti mogoče hodla na ppedagoško v mb????

Imejte se skrajno lepo, lepo nosečnost vam želim in bodite v sončku.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

clock-img

08.04.2008, 08:19

clock-img

PUJKEC

pencil-img

215

lex-sej js sem že mama, takemu pridnemu sončku user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem