IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13
Zdaj postavita meje-čeprav je očitno že mal pozno! Pozneje bo pa še težje, če vaju nič ne upoštevajo
Ma fora je v tem da tut mož nima nobene besede, ima še brata pa sestro ki pa loh delata kar čta. Brat gre loh kamor hoče, v toplice, smučat, midva pa ne, ker je škoda dnarja. Skoz govori, da je brez veze kam jit. In moj mož pol noče proti njemu nič. Pa še ta fora je, jaz nisem nikoli hodila volt, nikol. In mi tast reče, da morem jit zaradi tega, ker bojo sosedi čudno gledali in potem še na moža vpliva, da mi še on najeda.
Res bi bilo najbolj, če bi se odselila. Sam ni dnarja, js sem komej šolo končala, pa bom šele delat šla, po porodniški.
Aja pa še neki, da vam povem, smo bli enkrat za kosilo za mizi pa je mali začel jokat (dojenček pač) in sestra reče: "ma dej ga bom čez okno zabrisala".
enkrat drugič je pa rekla; "ga bom z juho polila"., tast se ji pa smeji...
Mislem kam sem js prišla, pa sej do poroke je blo vse v redu, od poroke je pa kap.
IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.
Moj nasvet je, da nehaj komplicirat, ker za brez veze otežuješ življenje v prvi vrsti sebi, svojemu možu, starim staršem tvojega otroka in če boš še naprej take zganjala, ga boš še otroku.
Skuliraj se, globoko vdihni, pa obremenjuj se zaradi stvari, ki so zares pomembne.
ti pa itak ne veš kok je tok živet (dostikrat zelo stresno), pa ne rabiš nič rečt, zgleda, da je tebi z rožicami postlano.
< Sporočilo je popravil 15.7. -- 24.3.2008 22:17:47 >