writing-img

RE: Jutranja kavica

clock-img

25.03.2008, 09:02

clock-img

Anonimen

Ja tolk snega pa že dolg ni blo.
Sej drgač mam  rada sneg, sva se včeri podila po njivah pa "angelčke" delala...je blo lušnouser posted image . Sam bi mogla že včeri mal skidat, tko pa nisva sva pa dns zjutrej vsak svojga, pa klela zravn k šiptarja. Jst sm resno čist premočena pršla v šiht.
V lj. pa nič snegauser posted image

Kakšno mate pa kaj vi vreme tam dol neva?

clock-img

25.03.2008, 09:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Mah, naj že zgine ta sneguser posted image .

K nam je plug prišel ravno prav, pol ure, preden sva šla na šiht, avto pa na srečo v garaži.

Blagor....pr nas niso nč splužl okol bloka. Pa zmeri splužjo, zdej k je pa res tolk snega pa nič. Sm vstala v cel sneg mi je krepko čez kolena šel, še hodit nis moguuser posted image
Pol pa še ven nism mogla spelat .... je mogu moj do ceste  moj avto zapelat da sm sploh šla venuser posted image .
Me je ene 10x vmes prjel da bi šla gor v pojstlo pa poklicala v šiht da sm bolnauser posted image

clock-img

25.03.2008, 09:06

clock-img

Anonimen

Pri nas ni bilo ne vem kaj hudo.Dvakrat je posnežilo v večernih urah,sam snežna ploha.mal smešno je bilo videti portoroško ploščad v ponedeljek zjutraj,ker so bili kupčki snegauser posted image samo se je hitro stopilo.Imeli smo občasne sončne trenutke malo hladneje,kot običajno.danes pa je sonček in zaenkrat še haldno.

clock-img

25.03.2008, 09:16

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Pa kaj misliš,da bo tamali v vrtcu slabo?ma kaki se bo naigrala ti pa napospravljala v miru.
Ja prazniki so hudičevi za kilažo,pa zaloge je treba pospravit,da se stran ne meče.user posted image

jaz se bom naRRjala v miruuser posted image

clock-img

25.03.2008, 09:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Pa kaj misliš,da bo tamali v vrtcu slabo?ma kaki se bo naigrala ti pa napospravljala v miru.
Ja prazniki so hudičevi za kilažo,pa zaloge je treba pospravit,da se stran ne meče.user posted image

jaz se bom naRRjala v miruuser posted image

Tudi to je opravilouser posted image user posted image user posted image Relaxuser posted image

clock-img

25.03.2008, 09:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

uf, to bi jaz naredila včeraj, pa nič rekla, da sem bolna, samo poslikala bi jim, kakšno jeuser posted image .

Moj je naredil enega velikega snežaka, za nos smo  mu en korenček dali, pol ugotovim, da je ukrivljen-ima ukrivljen nosuser posted image .

clock-img

25.03.2008, 09:34

clock-img

Anonimen

Ne vem kaj vas bo doletelo spet konec tega tedna,namreč spet napovedujejo poslabšanje.Morda dež morda sneg.Pa ne bi bilo nič čudnega,saj je tako in tako tudi že v aprilu mesecu zasnežilo.

clock-img

25.03.2008, 09:35

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Joj kok sem se jaz nasmejala ko je Nika v soboto bila prvič na sneguuser posted image

Vse je bilo lej, lej, lej.......aaaaaaaaaaaaaaaaaa................uuuuuuu.......ko je pa travico pod snegom našla jo je pa božet začela pa se z njo pogovarjatuser posted image

Skratka moj otrok je končno vidu kaj je to sneguser posted image user posted image user posted image

Vam pa kidanja ne zavidam pri nas na srečo ni bilo potrebe

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem