IZVIRNO SPOROČILO: anaya
danes sem bila na pogovoru in po njegovih besedah je zelo zelo malo takšnih primerov, ki se izkažejo za najhujše.... najverjetneje bo samo otrok slabokrven kar pa se bo po rojstvu popravilo, al samo od sebe al pa s transfuzijo krvi...
Imam pa zdaj en drug problem
. Sploh ne morem stat na eni nogi ker me tako zelo boli v spodnjem delu trebuha oz. še niže, kot da bi me bolel "vaginalni kanal"... se kateri to dogaja?
Lepe novičke anaya
...se ti je skala odvalila od srčka kajne? Vse bo dobro boš videla
Bolečine v vaginalnem kanalu imam tudi jaz...in ne samo tam temveč vse okoli...zdravniki pravijo da ni nič narobe s tem, da le mali malo dol pritiska
naty- noge mi zatekajo kljub temu da imam vedno blazino pod in med nogami, da jem zelo malo soli in pijem veliko tekočine...no ampak povedat je pa le treba Gin ane...hvala za pikepoke
K_a_t_j_a - drži se in hitro okrevaj
cebrca - saj ne delam

počivam pa vmes malo mojemu pomagam kuhat da bomo le imeli kaj za pod zob

Lačna pa ja ne bom

... Tvoj recept pa pri meni ne deluje več

sem pa preveč uporabljala pa je brez moči

no pa najdem kako drugo varianto
Glede nosečniških pegic se pa ne sekirat...so prav simpatične noooooooo...kaj naj jaz rečem ko jim imam na biljone po telesu??

Pa je bil to le plus ne minus...
Mene pa zanima ali se je še kateri postarala koža???

Moja deluje tako kot bi bila stara okoli 50 let ali pa da bi kar naenkrat shujšala 20 kil...suha in gubasta - po rokah, nogah

Pa mažem pa ni bolje pa se širim pa bi po pravilih morala biti le bolj napeta pa...
sayuri -vidiš jaz pa nisem hotela nič rečt za pomoč pa so jo kar sami ponudili

... So me lepo presenetili
Maja T. - hvala za besede...upam da bo mali res še vse nadoknadil..."futram" ga dobro, mogoče le ne mara zdrave prehrane tako kot moj

Glede posledic manjšega trebuha nisem izvedela nič, tudi zdravniki niso hoteli nič od tega govoriti...rekli so le, da naj ne bi bilo zaenkrat nič narobe

in se zastoj v rasti lahko vidi šele okoli 33 tedna...kaj pa do takrat??? Pišuka, upam da bodo vsaj spremljali..
PABLO - seveda bom inf. delila z vami...samo najprej moram najti nekoga ki mi jih bo sploh povedal ker so vsi tako skrvivnostni okoli tega... Hvala za lepe želje

Glede učkov pa le zdravnika vprašaj, bo gotovo hotel pogledati in bo bolje vedel...če se že toliko časa vleče je res fajn da mu pokažeš..
lana - upam da bo alergija še danes izginila..ti jo kar grdo poglej bo prec ušla
No jaz grem pa sedaj k Gin pa vam poročam kasneje kaj (če bo) je novega...
LP